Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Nulio Ir Sukama Valiklis Auto Automobilis Scratch Repair Kit 1 Paketas Su Kempine Magija Nulio Šalinimas, Remontas, Automobilio Įbrėžimų

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€46.15 €23.07
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k213520

Aprašymas:

Automobilio scratch remover neturi jokios įtakos dažų apie savo automobilį.Jums nereikia nerimauti dėl savo automobilių dažai, naudojant šį produktą.Puikus veikimas, suteikiant jums aplinkai draugišką gyvenimo būdą.

Specifikacija:

Pavadinimas: Automobilių Nulio Abrazyviniai

Spalva: Balta

Neto: 15g

Ingredientai: šlifavimo medžiagos, glaistas paviršinio aktyvumo medžiagos

Savybės: Efektyvus dažų šildomi dėmių, įbrėžimų nėra giliai ir gruntas

Pakavimo Sąrašas:

Automobilio Įbrėžimams Abrazyvas * 1

Sponge * 1

Pastaba:

Prašome leisti nedideli nuokrypiai dydis dėl vadovo matavimo ir apšvietimo fotografija gali sukelti skirtingas spalvų, nei realiame gyvenime.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Nulio ir Sukama Valiklis: Jums nereikia nerimauti apie jūsų automobilio dažų, o naudojant šį Automobilį scratch remover.Automobilio scratch remover neturės įtakos dažų apie savo automobilį.

2.Greitai Rezultatai: Automobilių scratch repair gali greitai pašalinti užsispyręs purvo, dažų dėmės, ir be atplaišų.Palieka automobilį į savo pradinę spalvą ir blizgesį.

3.Lengva Naudoti: šviesos įbrėžimų, tiesiog išspauskite reikiamą kiekį Automobilio Įbrėžimams Pašalinti į minkštą kempinę ir patrinkite keletą kartų, kol įbrėžimai pašalinami.Dėl gilių įbrėžimų, rekomenduojama smėlio įbrėžimų pirma, tada naudokite kempinę kelis kartus, kol įbrėžimai pašalinami.

4.Tinka Bet kokios Spalvos Dažų: automobilio įbrėžimams remonto pasta tinka bet kokios spalvos automobilių dažai.Ji gali būti naudojama ant bet kokios transporto priemonės.Prašome įsitikinti, ar nėra dažų apsaugos plėvelė ir padengti kristalo išorėje.

5.Keli Vienetai: Jūs galite naudoti šį profesionalus auto scratch repair nagų įbrėžimų, nubrozdinimų, šviesos įbrėžimų, švelnios dažų įbrėžimai, poliruoto dažų swirls ir kitų nedidelių įbrėžimų ant durų rankenos.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Tomas: 15G

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar