Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Auto Automobilio Stiklo Poliravimas Automobilių Stiklų Valikliai Vandens Vietoje Stiklo Valiklis, Valikliai Vandens Vietoje Valiklis Priekinio Stiklo

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€13.10 €6.55
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k343211

Aprašymas:

Automobilių Stiklų Valikliai veiksmingai pašalinti užsispyręs naftos plėvelės, užtikrina, kad stiklas būtų švarus ir skaidrus, apsaugo stiklo, bei pagerinti vairavimo saugumą.

Plačiai naudojamas automobilių stiklai, žibintai, galinio vaizdo veidrodėliai, ekranus ir kt.

Pastabos:

1. Skalauti stiklo ir prieš naudojimą, smėlis ar akmenys turėtų išlikti. 2. Jei balti milteliai remainings ar laikosi atsitiktinio srityse stiklo po džiovinimo, nuvalykite švariu drėgnu rankšluosčiu.

3. Šis produktas yra už stiklo, tik ir neturėtų būti naudojamas ant automobilio dažų.

Specifikacija:

Pavadinimas: Stiklo Naftos Filmas Šalinimo Kremas

Tūris: 120ml skersmens

Ingredientai: abrazyvas, aliejus, sugeriančių dalelių, emulsiklis

Naudojimas: Norėdami pašalinti riebios plėvelės ir užsispyrusius nešvarumus nuo stiklinių paviršių

Tinka: automobilio stiklo, namų stiklo, veidrodžių, langų, indaujos

Pakavimo Sąrašas:

Naftos Filmas Valiklis*1

Balta Kempinė*2

Pilkos ir Geltonos spalvos Rankšluostį*1

arba

Naftos Filmas Valiklis*1

Raundas Kempinė*1

Mėlyna Rankšluostį*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Saugus Vairavimas: matymo laukas taps neryškus lietingą orą ir tamsių naktų, ir kt.Šalinant naftos plėvelė leidžia vairuoti saugiai, išlaikant visus-oras stiklas skaidrus ir šviesus!

2.Priėmimo Keliauti Patogiau: Švelni formulė, jokios žalos stiklo.Stiklo Naftos Plėvelė, Valikliai gali saugiai atlaisvinkite lipni teršalų, bus lengva valyti, ir išspręsti problemą nenormalus valytuvų triukšmo, nepažeidus stiklo.

3.Automobilių Stiklų Valikliai: užsispyręs naftos plėvelės ant automobilių stiklo nėra lengva pašalinti, turi įtakos regėjimo linijos automobilių, ir tai gali sukelti saugumo problemų.Automobilių Stiklų Valikliai veiksmingai pašalinti užsispyręs naftos plėvelės, užtikrina, kad stiklas būtų švarus ir skaidrus, apsaugo stiklo, bei pagerinti vairavimo saugumą.

4.Patogus Naudojimas: Skalauti, stiklo ir prieš naudojimą, ir po džiovinimo bet balta liekanos arba jų laikymąsi atsitiktinio srityse, stiklo, nuvalykite švariu drėgnu rankšluosčiu.

5.Platus Taikymas: Stiklo valikliai vandens vietoje valiklis gali ne tik pašalinti užsispyręs asfalto, lietaus ženklų, ir kitos dėmes, bet taip pat gali būti plačiai naudojami ant stiklo baldus, stiklo įvairiose automobilių, oro kondicionavimas vandens, vandens dangos liekanų, valymo prieš stiklo danga ir kt.

  • Modelio Numeris: Auto Automobilio Stiklo Poliravimas
  • Prekės Tomas: 120ml skersmens
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar