Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Automobilių Padangų Remontas, Klijavimas Vandeniui Padangų Klijai Stiprūs Klijai Dviračių Padangų Remontas, Klijavimas Vidinis Vamzdis Lopai, Klijai Automobilių Dviračių Padangų

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€8.25 €4.12
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k289119

Kulka Taškų:

1. Lengva Nešti: Tai padangų remontas, klijavimas yra labai svarbi priemonė dviračių entuziastai.Jis yra mažo dydžio ir lengvas, todėl jūs galite lengvai išsaugoti savo kuprinės ar dviračio balno pagalvių.Nereikia nerimauti butas padangos ant kelių.

2. Stiprus Klijai: Mūsų dviračių padangų klijai yra ekologiški ir saugūs naudoti, ir galite lengvai remontas padangos su tvirtą sukibimą.Nereikia nerimauti pradūrimui ar nutekėjimas nebėra!

3. Platus Panaudojimas: Tai padangų remontas klijai gali nustatyti pradūrimui ir išteka ant bet kurio kaučiuko gaminių, iš automobilių ir sunkvežimių padangos, dviračių ir motociklų vamzdžiai.Jis yra universalus padangų hermetikas, kad veikia greitai ir efektyviai.

4. Aukštos kokybės Padangų Klijai: Tai klijai gali suremontuoti jūsų padangos veiksmingai ir patvariai, nes jis turi aukštą atsparumo dilimui, aukštos temperatūros varža ir didelis kietumas.Be to, jis yra atsparus vandeniui ir skalbti po visiškai išgydyti, todėl jūs neturite jaudintis dėl lietaus ar purvo.

5. Lengva Naudoti: Su šio padangų remontas, klijavimas, jūs galite nustatyti savo dviračio vamzdžio punkcija mažiau laiko ir pastangų.Tik švarus ir lygus padangos paviršius, taikyti klijus, ir padangų yra atgal naudoti po sūdymo.

Aprašymas:

Padangų Remontas, Klijavimas, yra mažas ir patogus produktas, kuris gali padėti jums išspręsti bet gumos žalos minučių.Jis yra draugiškas aplinkai ir saugus naudoti.Ji negali atsispirti, aukštos temperatūros ir dirbti visiems gumos gaminiai.Tai sutaupys jums laiko, pastangų ir remontas jūsų padangos, lengvai ir efektyviai.

Specifikacija:

1. Pavadinimas: Padangų hermetikas

2. Talpa: 30ml

Produktų Sąrašas:

Padangų hermetikas x 1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

  • Elemento Tipas: Užpildai, Klijai & Hermetikų
  • Modelio Pavadinimas: Padangų Hermetikas
  • Medžiagos Tipas: Skysti Klijai
  • Elemento Aukštis: 2.5cm
  • Prekės Svoris: 30g
  • Specialios Funkcijos: Atsparus Vandeniui Padangų Klijai
  • Elemento Plotis: 2.5cm
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Ilgio: 10cm

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar