Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

30 cm/12" Platus Kampas Saugumo Lenktas Išgaubti Kelių Veidrodis Eismo važiuojamosios kelio dalies Saugos Stovėjimo aikštelė, važiuojamosios kelio dalies prekybos Centrų Įrankis Accessories

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€99.98 €40.00
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k272910

30 cm/12" Platus Kampas Saugumo Lenktas Išgaubti Kelių Veidrodis Eismo važiuojamosios kelio dalies Saugos Stovėjimo aikštelė, važiuojamosios kelio dalies prekybos Centrų Įrankis Accessories

Kulka Taškų: 1.Grūdintas Veidrodis: Pagamintas iš polikarbonato, tai cilindro saugumo veidrodis sudužtų-vandeniui ir smūgiams atsparus, su stipriu įbrėžimams atsparia danga.Ji taip pat yra lengvas ir lengvai įdiegti.

2.Atspari ribinėms Temperatūroms: Ar šalta, šalnos, forHail, ar stiprių vėjų, mūsų saugumo veidrodis gali atsispirti juos visus.Ji gali veikti plačiame temperatūros diapazone-nuo -40°F iki 257°F be krekingo arba lydymosi temperatūros.

3.Didelis Matomumas: Su oranžiniu atgal, UV apsauga, bei platus stogo, tai išgaubtas veidrodis yra geras įspėjimas efektu ir skėtį nuo saulės poveikio.Ji taip pat turi akį traukiantis ženklas, kad perspėjimų vairuotojų ir pėsčiųjų į galimus pavojus.

4.Žr. Kliūtis Aiškiai: jokių akluosius taškus, ir platus kampas žiūrėjimo kampas, jūs galite stebėti eismo realiu laiku, iš kiekvieno kampo ir pamatyti kliūtis laiku.Vidutinė skersmens veidrodis užtikrina aiškią viziją be užima per daug vietos.

5.Platus Panaudojimas: Ar jums to reikia lauko arba viduje, tai eismo veidrodis gali padėti jums pamatyti, aplink gatvių kampuose, parduotuvės, automobilių stovėjimo aikštelės, aštrūs posūkiai, siauri keliai, garažai, prekybos centrams, ir įvairių vietų.

Specifikacija: Produkto pavadinimas: Plataus Kampo Veidrodis, važiuojamosios kelio dalies

Matmenys: (apytiksliai)

Patalpų: 30cm/11.81, ir 45cm/17.71 į

Lauko: 45cm/17.71 tam, 55cm/21.65 į

Produktų Sąrašas: Plataus Kampo važiuojamosios kelio dalies Veidrodis x 1

Pastabos: 1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Veidrodis PC Išgaubti Eismo Veidrodis Pločio

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar