Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Automobilio Salono Valymo Agentas 11.8 oz prietaisų Skydelio Valymas Purškimo Auto Interjero Atkūrimas Purškimo Priežiūra Valymas Purškimo

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€12.90 €9.03
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k383563

Aprašymas:

Tai vandens pagrindo formulė yra paprasta naudoti ir veiksmingai ant visų paviršių, įskaitant dirbtiniais odos.Ji apsaugo prietaisų skydelio spalvos ir apsaugo jūsų automobilį nuo kenksmingų UV spindulių su specialia anti-UV ingredientų.Tiesiog purškimo ir nuvalykite švarus ir interjero.

Savybės:

Dydis: 8*8*20cm/3.14*3.14*7.87 cm

Talpa: 350ml/11.8 oz

Pakavimo Sąrašas:

Automobilių Interjero Įrengimo Agent*1

arba

Automobilio Salono Valymo Priemonė*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Interjero Atnaujinimo: Ši vidinė danga agentas gali atkurti blizgesį ir spalvos jūsų automobilio interjero, padidinti blizgesio paviršiaus, ir užkirsti kelią prietaisų skydelio spalvos sukelia UV spinduliai.

2.Išvengti Interjero Žala: Ši vidinė danga, agentas ne tik pagerina išvaizdą, dėvėti ir ašara ant savo automobilio sėdynės, prietaisų skydelis ir durų panelės, bet taip pat yra specialios anti-UV sudedamųjų dalių, kad išvengti krekingo.

3.Nepalieka Riebios Atrodo: Ši vidinė danga agentas yra pagamintas su vandens pagrindo formulė, kuri neturi jokio tepalo ar vaško.Tai suteikia jūsų automobilio paviršių gaivus ir ne riebiai jaustis.Ne daugiau neplautas.

4.Lengva Trykšti Skysta: Ši vidinė danga agentas turi purškimo dizaino, kuri leidžia lengvai trykšti skysčio ant bet kokio paviršiaus.Dėl to, ji yra lengva nešiotis ir naudoti, o tai sutaupys vietos jūsų saugojimo.

5.Prietaisų skydelį Reikia: nesvarbu, Ar turite dirbtiniais odos ar prietaisų skydelio, ši vidinė danga agentas gali padėti jums atkurti blizgesį ir išvengti krekingo.Jis taip pat veikia gerai ant vairo, sėdynės, ir turėklą.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Interjero Cleaner Spray
  • Prekės Svoris: 400g
  • Prekės Tomas: 350ml/11.8 oz

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar