Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Automobilių Wrap Įrankis Vinilo Grandiklis Cutter Filmų Rinkinys, antgalis langams Nustatyti Transporto priemonės Lango Atspalvis, Auto Reikmenys Vyniojimo Priemonės Vinilo Mentele

    (1.00) 5.00
(0 Atsiliepimai)

€22.04 €13.89
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k286402

Automobilių Wrap Įrankis Vinilo Grandiklis Cutter Filmų Rinkinys, antgalis langams Nustatyti Transporto priemonės Lango Atspalvis, Auto Reikmenys Vyniojimo Priemonės Vinilo Mentele

Savybės:

1. Įrengta paslėpta pjovimo dalių, ji bus užtikrinti, kad saugos jūsų rankas.Ergonomiškas dydis leis jums jaustis patogiai, kai taikant tapetai.

2. Mėlyna manė, valytuvas yra pagamintas iš patvaraus plastiko ir kokybės veltinio audinio kraštai ilgesnį laiką nei reguliariai valytuvai, kietas ir tvirtas.

3. Geltona kieto plastiko grandiklis, tinka įvairių spragų, ji turi visas funkcijas, ir tai smarkiai pagerina efektyvumą ir kokybę filmas.

4. Rašiklis peilis yra sumontuoti du skyriai, ir ašmenys gali būti pakeisti po priekis yra atsukti.Žoliapjovės su lengvas aliuminio rankena leidžia patogiai rankena ir tiksliai supjaustyti, saugus ir lengvai pjaustomas.

5. Profesinės vinilo dažymas įrankių rinkinys gali būti naudojamas automobilių vinilo pakuotė, automobilių plėvelės, stiklo, plėvelės, baldai, filmas, reklama, plėvelės, decal ir tapetai montavimas ir kt.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Plastikas

Geltona kieto plastiko grandiklis dydis: 9.5*11cm

Mėlyna Veltinis antgalis langams dydis: 10*7cm

Raudona plėvelės pjaustymo peilis dydis: 10*6cm

Pastaba:

1.Prašome kreiptis į matavimas.Nedideli matavimo paklaidos yra leidžiama per normalus.

2.Ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas dėl monitorių, fotoaparato ar kitų veiksnių, prašome kreiptis į tikrasis produktas.

3.Jeigu esate patenkinti produkto, prašome palikti mums, 5-star pagirti, susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų.

4.Sekite parduotuvės, jūs galite gauti ventiliatorius specialios kuponus, ateikite, atlikite parduotuvėje!

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: plastikiniai, aukštos kokybės plastiko ir audinio veltinio

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar