Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Purškimo Dangos medžiagą 425 ML Greitai Dangos Padengimo medžiaga Automobilis, Stiprus, Atsparus Vandeniui, Šlapia Ir Sausa Danga Tiekia Automobilių

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€102.00 €51.00
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k233146

Pristatome mūsų Automobilių Glaisto Purškimo, puikiai tinka šalinant naftos dėmes ir formuojant tvirtą apsauginę plėvelę.Gali būti naudojamas ant drėgnų kėbulo ir akimirksniu pašviesina, nepaliekant jokių žymių.Atsisveikinti sunku dėmes ir apsaugoti savo automobilį lengvai!

Specifikacija:

Grynasis kiekis: 425ml

Kokios patarimai:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, ir pan., ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas nuotraukas, kai kurie produktai, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas.

Pakavimo Sąrašas:

Purškimo Dangos Medžiagą*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Ilgalaikė Priežiūra: Mūsų Automobilių Padengimo medžiaga efektyviai saugo automobilio diskomfortą, šviesus ir sklandžiai, teikiant didžiausią gynybos nuo naftos dėmių ir purvo, kad prilimpa prie automobilio kėbulo.Mėgaukitės ilgalaikę apsaugą ir sumažinti valymo kartus.

2.Patogi: Pasiekti švarus automobilis be vargo su mūsų padengimo medžiaga.Jos šlapias ir sausas naudojimas daro valymo vėjas, o jo lengva valdyti funkcija užtikrina vargo-nemokama programa.Išlaikyti savo automobilį be vargo su mūsų produkto.

3.Revoliucinis Ekranas: Laikykite savo automobilį apsaugoti nuo įbrėžimų ir dulkių tik šiek tiek purškimo mūsų Automobilių Padengimo medžiaga.Mūsų pažangi formulė sudaro tvirtą apsauginę plėvelę, apginti nuo visų rūšių žalos.

4.Patobulinta Apsauga: iš Karto gyvinti savo automobilio nuotrauką su mūsų Automobilių Padengimo medžiaga.Mūsų formulė atkuria automobilių diskomfortą į savo pirminį blizgesį, todėl ieškoti spinduliavimo ir pagerinti savo vairavimo patirtį.Ratai labiau užtikrintai, su mūsų produktu.

5.Aukščiausios Hidrofobinės Veiklos: Mūsų Automobilių Padengimo medžiaga leidžia lietaus nustumkite kaip magija, dėka savo galingas atsparus vandeniui formulė.Jokių pėdsakų paliko, laikykite savo automobilį švarus ilgesnį laiką.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Tomas: Padengtą kristalų

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar