Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Stiklo Valikliai Vandens Vietoje Stiklo Valiklis, Valikliai Vandens Vietoje Valiklis Serija-Nemokamai Blizgesį Ir Veiksmingą Skaidymas Putų Stiklo

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€14.18 €7.09
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k303410

Aprašymas:

Mūsų automobilių stiklo alyvos siurblys yra daugiau nei vien tik stiklo valiklį, jis atgaivina jūsų stiklo po valymo ir taip pat sukuria apsauginį sluoksnį, kuris saugo nuo lietaus, vandens ir purslų ir dulkių iš leisdami vandens lašelių formos ir išvažiuoti toli.Ultra-veikliosios dalelės formulė saugiai loosens lipni teršalų, ir lengvai pašalina foto, ofortas, vandens dėmių, aliejus, filmų ir kt.ant stiklo, greitai atkurti tobulas skaidrumo.

Specifikacija:

Produkto: automobilių stiklo švaresnis agentas

Talpa: 100ml

Dydis: apie 15*3,5 cm

Pakavimo Sąrašas:

prekinis, galinis stiklo švaresnis *1

Pastaba:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Galingas Valymas: Tai prekinis, galinis stiklo valiklį, turi 3 kartus skverbtis į ištirpinama dėmes, pašalinti nuotrauką, ofortas, vandens dėmes, naftos plėvele, ir t. t.ant stiklo, ir greitai atkurti tobulas skaidrumas be poliravimo.

2.Pažangi Technika: automobilių stiklo naftos švaresnis priėmė patobulinta technika, kuri veikia molekuliniu lygiu, užtikrinant stipresnis atsparumas vandeniui ir patvaresni poveikį.

3.Puikus Matomumas: Atsparus temperatūros pokyčiams, Automobilio Stiklas atsparus Vandeniui Spray yra išbaigtas sprendimas, siekiant užkirsti kelią garinimo ant automobilio priekinio stiklo ir veidrodžių, užtikrinant aiškų matomumą vairuojant.

4.Ilgalaikis Lakas: Geriau nei dauguma anti-rūko produktų pateikimo į rinką, automobilio stiklo švaresnis yra naudojamas produktas pagrindinių jūsų kasdienių poreikių, kuris gali tęstis ilgą laiką atstumti vandenį.

5.Plačiai Taikoma: stiklas švaresnis putos gali būti plačiai naudojama jūsų automobilio stiklai, veidrodžiai, stiklai, ir stiklų, ir taip pat tinka skydeliai, langų, ir kitų vietų, atsparus rūko ir miglos.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Specialios Funkcijos: Švarus
  • Prekės Tomas: 100ml
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar