Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Oda Švaresnė Už Automobilio Salono Oda Švaresnė Už Automobilio Interjero 473ml Sprayable Odos Valiklį, Tinka Baldų Ir Batai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€25.39 €9.91
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k149087

Savybės:

① : Giliai, mitybos ir oda-tarsi priežiūra, šis produktas turi unikalų įsiskverbimą galimybė, giliai maitina odos pluošto pasiekti giliai priežiūra

② : Operacija yra paprasta ir patogu, tiesiog purškimo ir nuvalykite, atkurti originalią spalvą oda, lankstumą ir elastingumą, ir atgaivinti .

③ : Drėkina ir minkšta šviesa.Išvengti įtrūkimų.Tiesiog kaip ir oda, sausa oda praras savo izoliaciją apsaugos, spalvos, trapumą, įtrūkimų, raukšlių ir kt.Naudokite šį produktą pertvarkyti apsauginį sluoksnį ir neleidžia odos įtrūkimų.

④ : Anti-UV ir anti-aging, suformuoja apsauginį sluoksnį, po naudojimo, kuris gali atsispirti UV spindulių ir sulėtinti senėjimo (oksidacijos) iš odos.

⑤ : Anti-vanduo, vandeniui atsparūs ir anti-static, oda yra gerai ir sklandžiai, po priežiūra, ir tai nėra lengva, sugeria dulkes ir dėmes.

⑥ : Šilko sklandžiai, neriebų, giliai maitina, atkuria ir elastingumą, odai, vandens pagrindo formulė, neriebų, ne lipni.

⑦ : Taikomas kelis scenarijus, visų rūšių odos, yra dažnas, ne tik automobilių oda, įgudęs viskas gyvenime: odinis/odiniai krepšiai/odos sofos/odiniai batai/diržai/odiniai drabužiai ir kiti odos gaminiai

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: odos priežiūros sprendimas

Pavidalas: skystis

Talpa: 473ML

Taikymo sritis: Drėkina ir poliravimo visų rūšių odos, dirbtinės odos, dirbtinės odos gaminių, automobilių skydus, mediniai baldai, ir t.t., išvengti įtrūkimų, šilko sklandžiai, lanksti ir elastinga, lėtina senėjimo

Pareigos: Drėkinamasis stiklas, išvengti įtrūkimų, šilko sklandžiai, lanksti ir elastinga, lėtina senėjimo

pakavimo sąrašas:

Automobilių Odos Cleaner Spray*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Sulėtinti Odos Senėjimo】Oda švaresnė už automobilio interjero apsaugo visų tipų odos nuo saulės daromos žalos, blukimo, džiovinimo, ir krekingo, taip pratęsiant gyvenimą odos vietų.

2.【Pasiekti gerų Valymo】Sprayable oda švaresnė prasiskverbia pro odos poras, panaikinti ir sustabdyti purvo ir naftos.Tai yra pH subalansuota efektyviausias valymo ir palaiko odos stiprybės, ilgaamžiškumo, ir išvaizda.

3.【Galingas Valymo】purvas gali būti lengvai pašalinta tiesiog apliejimo ji su Odos sėdynės švaresnis.Jis nemano, neplautas; nėra pridėti papildomų blizgesį ar blizgesį.Todėl ji leidžia efektyviai valyti.

4.【Dauguma Atvejų】Odos valymo putų purškimo odos sofos, sofos ir kėdės, atstatyti jų grožį ir švelnumą.Ji yra dažnai naudojami priedai, pvz., odos dirbiniai, piniginės, batai, batai, portfeliai ir rankinės.

5.【Lengvas Naudoti】Ji yra labai paprasta ir patogu naudoti.Automobilių odos cleaner spray yra geras nukenksminimo poveikį.Jis turi tik 3 žingsniai, lengva valyti! 1. Purkšti tiesiogiai 2. Nuvalykite kempine 3. Nuvalykite rankšluosčiu ir leiskite jai išdžiūti natūraliai.

  • Prekės Tomas: priežiūros agentas
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
  • Prekės Skersmuo: 0.00inch
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Ilgio: 0.00inch
  • Prekės Svoris: 550g
  • Elemento Plotis: 0.00inch
  • Prekės Pavadinimas: Goxfaca
  • Elemento Aukštis: 0.00inch
  • Specialios Funkcijos: Sprayable Oda Švaresnė

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar