Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Automobilių Išsamiai Teptuku Automobilio Salono Valymo Reikmenys, Interjero Apdaila, Automobilių Plovimo Reikmenys, Automobilių Interjero, Eksterjero Ratų

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€2.81 €2.24
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k221594

Kulka Taškų:

1、 [ Giliai Valo ] Automobilio, kuriame Išsamiai Šepetys yra pareikšti didelę patogumo, valymo, patogu valyti automobilio prietaisų skydelyje, automobilių oro kondicionieriai, automobilių oro angos, automobilių konsolė, automobilių porankiais, ir spragas, tinka visų kampų automobilį.

2、 [ Aukščiausios Medžiaga ] Automobilių Valymo Priemonė yra įrengtas greitai dulkių šalinimo greitis ir patogus naudoti, pagamintas iš aukštos kokybės bauda pluošto ir tankus plaukai, minkštas, purus, ir nėra lengva nukristi.

3、 [ Patvarus Paslauga ] Automobilių Plovimo Priemonė yra patvarus, ištęstos formos, lankstus, ir tankus, užkirsti kelią šerių nuo kritimo iš po darbo sunku arba ištrauktas, skirtos su tvirta ir giliai šeriai.

4、 [ Didžioji Paraiškos ] Auto Valymo Šepetys tinka valyti elektronikos, oro kondicionavimo rozetės, centras, konsolės, kėdės, ir daugiau, taip, įvairias programas, atitinkančias jūsų įvairius poreikius, kasdieniam naudojimui.

5、 [ Lengva Taikyti ] Automobilio Interjero, kuriame Išsamiai Šepetys leidžia lengvai išvalyti savo automobilio išmetamųjų dujų, taip pat tinka prietaisų skydelyje, bagažo, ir skydelio mygtukai, lengvai pasiekti sunkiai pasiekiamas vietas.

Aprašymas: Automobilio, kuriame Išsamiai Šepetys yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, tvarkomi, išskirtinį meistriškumą, siūlanti subtilia išvaizda ir puikus ilgaamžiškumas, puikiai tinka valyti.

Specifikacija: Medžiaga: ABS

Dydis: 12.5*9.1*2.6 cm/4.92*3.58*1.02 colių(vid.)

Pakavimo Sąrašas: 1* Automobilių Išsamiai Šepetys

Skelbimas:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

  • Elemento Plotis: 0.00inch
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Ilgio: 0.00inch
  • Medžiaga: Abs
  • Prekės Skersmuo: 0.00inch
  • Prekės Svoris: 1.00kg
  • Elemento Aukštis: 0.00inch

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar