Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

2020 Atnaujintas 150PSI Automobilį, Motociklą, Dviratį, Oro Kompresorius LCD Skaitmeniniai Belaidžiai Nešiojamą Pripučiami Oro Siurblys Padangų Pripūtimo

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€51.98 €33.79
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k261606

2020 Atnaujintas 150PSI Automobilį, Motociklą, Dviratį, Oro Kompresorius LCD Skaitmeniniai Belaidžiai Nešiojamą Pripučiami Oro Siurblys Padangų Pripūtimo

Kulka Taškų: 1、2020 patobulinta versija siurblys, built-in 6000mAh ličio baterija: mini įstaiga, super didelės talpos, 6000mAh.Įkraunamąją oro kompresorius gali būti imamas skubios pagalbos.Įkrovimas per sukonfigūruotas Micro USB (pastaba: prašome ne paleisti siurblį, kai USB įkroviklis yra įkrovimo būklę); automobilinį įkroviklį, gali būti tiesiogiai maitina, ir nereikia išpūsti, kai baterija įkraunama.

2、LED skaitmeninis slėgio matuoklis su apšvietimu: keturi vienetai jungiklis VSI / BARAS / KPA / KG / CM.Jūs galite iš anksto nustatytas padangos slėgis pagal padangų poreikius, ir patikrinti padangų slėgį, bet kuriuo metu.Kai infliacija pasiekia iš anksto nustatyta vertė, oro siurblys automatiškai sustabdyti infliacija, kuri gali vengti per infliacija.

3、Super ryškus LED žibintuvėlis: Šeši aukšto blizgesio karoliukai, tamsiai skubios pagalbos, oro siurblys yra įrengtas COB aukšto blizgesio patenkinti savo būtiniausius poreikius.LCD skaitmeninis ekranas yra apšvietimas, kuris yra patogus skaityti numeriai naktį.

4、Žemos įtampos apsauga: built-in baterija apsaugos įtaiso.Kai įtampa yra per maža, jis bus automatiškai išjungti maitinimą ir baterija nebus per išleidžiamos ilgą laiką.Didžiausia infliacija slėgis 150psi, tinka automobilis, dviračiai, motociklai, rutuliai, maudymosi žiedai, pripučiami žaislai ir kiti pripučiami žaislai.

5、Miniatiūros užima mažai vietos: Mini yra kompaktiškas,lengva sutikti,galima įdėti visur,keliauti ir daryti patogiau.

Produkto aprašymas:

2020 patobulinta versija siurblys, built-in 6000mAh ličio baterija: mini įstaiga, super didelės talpos, 6000mAh.Įkraunamąją oro kompresorius gali būti imamas skubios pagalbos.Įkrovimas per sukonfigūruotas Micro USB (pastaba: prašome ne paleisti siurblį, kai USB įkroviklis yra įkrovimo būklę); automobilinį įkroviklį, gali būti tiesiogiai maitina, ir nereikia išpūsti, kai baterija įkraunama.

LED skaitmeninis slėgio matuoklis su apšvietimu: keturi vienetai jungiklis VSI / BARAS / KPA / KG / CM.Jūs galite iš anksto nustatytas padangos slėgis pagal padangų poreikius, ir patikrinti padangų slėgį, bet kuriuo metu.Kai infliacija pasiekia iš anksto nustatyta vertė, oro siurblys automatiškai sustabdyti infliacija, kuri gali vengti per infliacija.

Super ryškus LED žibintuvėlis: Šeši aukšto blizgesio karoliukai, tamsiai skubios pagalbos, oro siurblys yra įrengtas COB aukšto blizgesio patenkinti savo būtiniausius poreikius.LCD skaitmeninis ekranas yra apšvietimas, kuris yra patogus skaityti numeriai naktį.

Žemos įtampos apsauga: built-in baterija apsaugos įtaiso.Kai įtampa yra per maža, jis bus automatiškai išjungti maitinimą ir baterija nebus per išleidžiamos ilgą laiką.Didžiausia infliacija slėgis 150psi, tinka automobilis, dviračiai, motociklai, rutuliai, maudymosi žiedai, pripučiami žaislai ir kiti pripučiami žaislai.

Miniatiūros užima mažai vietos: Mini yra kompaktiškas, lengva sutikti, galima įdėti visur, kelionės ir atlikti patogiau.

Patarimai: Prašome atidžiai perskaityti instrukciją prieš naudojimą!

Techniniai duomenys:

1.Automobilių maitinimo įvestis: 12V 3A

2.Įėjimo įtampa: kroviklis 5V / 2A

3.Darbinė srovė: 1-5A

4.Maximumcurrent: ≤5A

5.Be apkrovos srovė: ≤2A

6.Oro efektyvumas: Nemokamai 1.95 kalnų padangos 2 minutes

7.Baterijos talpa: 6000Am 12.4 V

8.Avarinis apšvietimas: 8 valandos 10 valandų

9.Darbo temperatūra: -20 ° C ~ 70 ° C

10.Apmokėjimo būdas: Micro USB

11.Įkrovimo laikas: apie 2 val.

12.Pasiekiamas slėgis: 150PSI / 10.3 BARAS / 990KPA / 10.5 KG / CM

13.Gaminio dydis: 250 * 56 * 47mm

14.Net svoris / bendras svoris: 670 / 810g

Atsargumo priemonės

1. Children 's uždrausta naudoti šį siurblį!Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje!Niekada įdėkite thetrachea į burną yra analmal gyvūnų oror į akis iš annear.

2. Nenaudokite šio siurbliai vietose, arti degiųjų ir sprogstamųjų skysčių ir dujomis (pvz., degalinės)!

3.Nepalikite kai infliacija yra pažanga.Mašina turi būti leista pailsėti 8 minutes po 8 minutes.Nepertraukiamo naudojimo.

4.Kai yra neįprastą triukšmą, pernelyg temperatūra, infliacija, prašome uždaryti, tarpines, ir leisti, ji,, kietas,, už, atleast, 15 minučių, Ardyti, kad Distra, kad Dische, priežiūros ir karšto rankas

5.Produkto apsaugą nuo lietaus ir vandens, ir jis yra atsparus smūgiams ir poveikį.

6.Jei siurblys nenaudojamas ilgą laiką, jis turi būti saugomas, sausas, ir uždara vieta.Jei jums saugoti ilgą laiką, rekomenduojama, ir mokestis už mėnesius.

7.Prieš naudojant įkraunamą aircylinder, checkwhether itit yra elektros energijos.Pirmą kartą įkrauti 4 valandas.

Produktų Sąrašas:

Infliacija siurblys * 1; automobilinis įkrovimo kabelis * 1; Micro USB įkrovimo kabelis * 1; infliacijos sąsaja * 1 komplektas; laikymo krepšys * 1.

Žymos: automobilių, motociklų, dviračių, oro kompresorius.

  • Medžiagos Tipas: Automobilių Pripučiami Siurblys
  • Modelio Pavadinimas: Belaidžio Automobilių Pripučiami Siurblys
  • Prekės Skersmuo: 0.0mm
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Ilgio: 25cm
  • Prekės Svoris: 820g
  • Elemento Plotis: 55cm
  • Prekės Pavadinimas: cacoonlisteo
  • Elemento Aukštis: 25cm
  • Įtampa: 12V

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar