Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Automobilių Scratch Remover Automobilių Scratch Repair Kit 1 Paketas Su Kempine Magija Nulio Šalinimas, Remontas, Automobilio Įbrėžimų Automobilio Įbrėžimams &

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€46.15 €23.07
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k315385

Aprašymas:

Automobilio scratch remover neturi jokios įtakos dažų apie savo automobilį.Jums nereikia nerimauti dėl savo automobilių dažai, naudojant šį produktą.Puikus veikimas, suteikiant jums aplinkai draugišką gyvenimo būdą.

Specifikacija:

Pavadinimas: Automobilių Nulio Abrazyviniai

Spalva: Balta

Neto: 15g

Ingredientai: šlifavimo medžiagos, glaistas paviršinio aktyvumo medžiagos

Savybės: Efektyvus dažų šildomi dėmių, įbrėžimų nėra giliai ir gruntas

Pakavimo Sąrašas:

Automobilio Įbrėžimams Abrazyvas * 1

Sponge * 1

Pastaba:

Prašome leisti nedideli nuokrypiai dydis dėl vadovo matavimo ir apšvietimo fotografija gali sukelti skirtingas spalvų, nei realiame gyvenime.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Automatinis Nulio Šalinimas: automobilis scratch remover neturi jokios įtakos dažų apie savo automobilį.Jums nereikia nerimauti dėl savo automobilių dažai, naudojant šį produktą.Puikus veikimas, suteikiant jums aplinkai draugišką gyvenimo būdą.

2.Greitai Rezultatai: Automobilių scratch repair gali greitai pašalinti užsispyręs purvo, dažų dėmės, ir be atplaišų.Palieka automobilį į savo pradinę spalvą ir blizgesį.

3.Kaip Naudoti: šviesos įbrėžimų, tiesiog išspauskite reikiamą kiekį Automobilio Įbrėžimams Pašalinti į minkštą kempinę ir patrinkite keletą kartų, kol nulio yra pašalinti.Gilesnių įbrėžimų, rekomenduojama patrinti įbrėžimų su švitriniu popieriumi pirma ir tada pakartotinai patrinti su kempine.

4.Idealiai tinka Bet kokia Spalva: automobilio įbrėžimams remonto pasta idealiai tinka bet kokia spalva.Ji gali būti naudojama ant bet kokios spalvos transporto priemonės, bet, prašome įsitikinti, ar nėra dažų apsaugos plėvelė ir padengti kristalo išorėje.

5.Platus Pritaikymas: Mūsų produktas yra profesionalus auto scratch repair nagų įbrėžimų, nubrozdinimų, šviesos įbrėžimų, švelnios dažų įbrėžimai, poliruoto dažų swirls ir kitų nedidelių įbrėžimų ant durų rankenos.Taip pat švaraus asfalto, vabzdžių skerdenos dėmes, užsispyręs, priedus ir pan.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Tomas: 15G

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar