Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Automatinis Vaško Poliravimo Mašina Belaidžius Ekscentriškas 8 Mašina Rūdžių Poliravimo Greitis Šalinimo Įrankių Polisher Automobilių Mašina T2E0

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€88.24 €45.88
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k349743

Tai bevieliuose elektros polisher su ergonomiška rankena dizainas, patogesnis vertus, jausmas, mažinant vibracija, mažas triukšmo ir mažos vibracijos tuo pačiu metu.Lipnios plokštelės apačioje lengvai pakeisti šlifavimo disko. 8 pavaros greičių reguliuojamas, galima koreguoti pagal jūsų poreikius lengvai.Tai yra 125mm skersmens apvalaus šlifavimo mašinos, praktinių, kad atitiktų jūsų darbo poreikius.

Savybės:

Korpusas pagamintas iš plastiko, kompaktiška konstrukcija, lengvas ir patogus nešiotis, lengva nešti ir paprasta naudoti.

1250W didelės galios vario variklis, didesnis šlifavimo ir poliravimo našumo, žemas triukšmo lygis, su gražia šilumos išsklaidymo efektu, bauda, patvarumo, ir suteikia ilgą tarnavimo laiką.

Ergonomiškas rankenos dizainas, gumos sluoksnio konstrukcija su patogiau vertus, jausmas, žemas triukšmo lygis ir žemas vibracijos tuo pačiu metu.

Naudoti ekscentriškas vibracija, poliravimo, su 9mm sukasi atstumas poliravimo diskas yra netaisyklingos ovalios, kuri yra paprasta naudoti ir negadina dažais, siekiant geresnio poliravimo efektą.

125mm skersmens apvalaus šlifavimo mašinos, lipnios plokštelės apačioje lengvai pakeisti švitriniu popieriumi(ne komplekte).

8 pavaros greičių kolonėlė, 2800-5500rpm sukimosi greitis, tinka mažo greičio šlifavimo, vidutinio greičio, šlifavimo, ir didelis greitis poliravimo, galite reguliuoti pagal savo poreikius lengvai.

Multi-port oro iš trijų matmenų oro aušinimo, ilgos darbo valandos be šilumos, su malonus šilumos insulations poveikį, ir nedega, po ilgo laiko naudojimo.

Poliravimas ir vaškavimas ekspertų, sklandžiai ir net, negadina automobilių dažai, tegul automobilio atkurti, toks ryškus, kaip naujas.

Daugiafunkcinis, medienos smulkinimas, automobilių poliravimas, metalo rūdžių šalinimas, baldų poliravimas, dažų poliravimui ir pan..

Platus programas, tinka auto remonto gamyklos, medienos, baldų fabrikas, geležies gamyklos, statybos aikštelių, namų puošybai ir pan.

Specifikacijos

Pavadinimas: Elektros Polisher

Medžiaga: plastikas

Tipas: 18pcs didelės konfigūracijos & 1pcs batte

Baterija: pagal jūsų pasirinkimą

1pcs baterijos: 1 * 12 V, 1300mAh baterija (yra komplekte)

2vnt baterijos: 2 * 12 V, 1300mAh baterija (yra komplekte)

Sukimosi dažnis: 2800-5500r/min reguliuojamas

Ekscentriškas atstumas: 9mm

Šlifavimo disko diametras: 125mm / 4.92 į

Prekės dydis: 275 * 180mm / 10.83 * 7.09 į

Pakuotės dydis: 190 * 170 * 260mm / 7.48 * 6.69 * 10.24 į

Pakavimo Sąrašas (18pcs Didelės Konfigūracijos & 1pcs baterija):

1 * Elektros Polisher

2 * Butas Sponge Diskas

2 * Bangos Sponge Diskas

1 * Vilnos Diskas

5 * švitriniu popieriumi

2 * Mėlyna Apima Epiliacija

2 * Baltos Spalvos Apima Epiliacija

2 * Vilnos Apima

1 * Adapteris, Baterija

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar