Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Automobilių Plovimo Skystis 16Fl Oz Automobilių Plovimo Tirpalo Blizgesio Wash Wax Už Automobilių, Sunkvežimių, Motociklų RVs Suteikia Aukšto Blizgesio

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€10.49 €8.18
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k249429

Suteikite savo automobilį naują išvaizdą su šiuo automobilių plovimo vaškas.Ji yra paprasta naudoti ir veiksmingai pašalina užsispyręs dėmes ir naftos plėvelės ant automobilio kėbulo.Ji taip pat yra visiškai sintetinių dažų danga, kuri apsaugo ir pagerina jūsų automobilio blizgesį.Ji yra praktiška ir patogi produktą, skirtą automobilių mėgėjams.

Specifikacija:

Produkto talpa: 450ml

Laikymo būdą: Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje

Instrukcijos:

1. Naudoti jį atvėsti automobilį, pageidautina, vėsioje vietoje.

2. Nuplaukite automobilį pašalinti prarasti purvo.

3. Supilkite plovimo koncentratas, į kibirą ir sumaišomas su vandeniu (naudokite 1 iki 1000).

4. Plauti automobilį su kempine, kilpiniai audiniai ar pirštines.

5. Plaukite automobilį ir iš karto nusausinkite minkštu sausu kilpiniai audiniai.

Pakavimo Sąrašas:

Automobilių Plovimo Vaškas*1pcs

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir filmavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Švarus ir lenkijos: Su šio automobilio plauti, vaško, galite duoti savo transporto priemonės blizgaus ir lygaus paviršiaus, kuris trunka ilgiau.Ji pašalina purvą ir nešvarumus.Sutaupyti laiko ir pastangų su valymo skalauti formulė, kad nėra dvigubo muito.

2.Universalus Naudojimas: Automobilių Plovimo Vaškas yra saugus naudoti ant visų automobilių apdailos medžiagų, įskaitant aiškų paltai ir ji yra paprasta naudoti, paliekant savo automobilį su puikus blizgesį ir ilgalaikę apsaugą.

3.Apsaugoti Automobilių Dažai: Jokios žalos jūsų automobilio dažų su šiuo automobilių plovimo vaškas.Ji veiksmingai pašalina dėmes ir naftos plėvelės nuo jūsų automobilio korpuso ir atstato blizgesį ir spalvą.

4.Pagerinti Dažų Blizgesį: dažų paviršius švyti su šiuo automobilių plovimo vaškas, kuris yra visiškai sintetinis lakas.Šis produktas bus padaryti jūsų automobilis atrodo nauja ir blizga.

5.Praktiška Dovana: puiki gimtadienio ar Kalėdų dovanų pasirinkimas giminaičiai, kurie mėgsta vairuoti, tai automobilių plovimas vaškas yra praktiškas, išreiškia savo priežiūros ir meilės, ir skatina tarpusavio prisirišimas.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Tomas: 473ML

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar