Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Automobilių Vaško Poliravimo Pirštinė Nulio Nemokamai Valymo, Skalbimo Pirštinės Epiliacija Mitt Minkštas Valytoja Nepūkuotu Vašku, Poliravimas Automobilių Plovimo Mitt

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€5.11 €2.55
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k272138

Šios pirštinės puikiai tinka valyti savo automobilį, stiklo ir kitų paviršių lengvai.Jie pasižymi stipria valymo galia, kuri pašalina purvą ir nešvarumus be braižymo.Jie taip pat yra paprasta saugoti savo spintoje ir išvengti praliejimo korp ar pluošto.Pradėti naujus metus su putojančio valyti namus ir automobilį su šios pirštinės.

Pavadinimas: Vilna Automobilių Plovimo Pirštinės

Medžiaga: Vilna

Gaminio dydis: apie 15x23cm/5.9x9.05inches

Produkto svoris: apie 34g

Pakavimo Sąrašas:

1*Vilnos Automobilių Plovimo Pirštinės

Pastaba:

Sutikite, kad yra spalvų skirtumas produktas dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų.

Gaminio dydis turi paklaida dėl rankos matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pasirinkta Medžiaga: Šios vilnos automobilių plovimo pirštinės truks ilgą laiką ir turėti savo automobilį putojantis švarus.Jie yra pagaminti iš minkštos ir patogiai vilnos medžiagos, kuri turi stipria valymo galia, ir nėra pažeisti automobilio dažų.

2.Veiksminga Priemonė Plaunant Automobilį: Su šių vilnos pirštines, jūs galite išvalyti savo automobilių ir kitų baldų, kaip savo sofos ir spintelės.Jūsų namų ir automobilių bus nepriekaištingas, nes jie pašalina dulkes ir nešvarumus, todėl veiksmingai.

3.Naudinga Dizainas: vilna automobilių plovimo pirštinės turi tamprumo kišenėje, kad gali pritaikyti rankomis, įvairių dydžių, užtikrinti saugią ir jaukią rankena.Be to, yra paprasta naudoti, jie taip pat sustabdyti kritimo.

4.Įvairių Programų: nesvarbu, kokios medžiagos jums reikia valyti, šie vilnos automobilių plovimo pirštinės gali dirbti.Iš stiklo, metalo, odos, jie nebraižo paviršių.Jūs galite naudoti juos savo automobilį, motociklą, baldus, ir daugiau.

5.Nuostabi Dovana: Džiaugtis savo artimuosius su šiais vilnos automobilių plovimo pirštinės, tinka housewarming, Kalėdų, naujųjų metų ir bet kokiai progai.Jie brangina tai patogus ir turiningas dovanų, kad daro, plaunant automobilį greitai ir lengvai.

  • Elemento Aukštis: 3cm
  • Elemento Plotis: 23cm
  • Elemento Ilgio: 15cm
  • Prekės Skersmuo: 0.00inch
  • Prekės Svoris: 34g
  • Medžiagos Tipas: Vilna
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: vvcesidot

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar