Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Automobilių Ir Namų Valymo Servetėlės Automobilio Servetėlės Interjero Automobilių Valymo Drėgnos Servetėlės Daugiafunkcinė 15/80Pcs Švarios, Drėgnos Servetėlės Drėgnos Audinio

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€7.73 €4.95
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k380302

Mūsų Automobilio Salono Valymo Servetėlės puikiai tinka tiek namų ir automobilių naudojimo!Jie išvalyti ir apsaugoti jūsų odos paviršių su dviejų variantų pasirinkti.Šios servetėlės paliks jūsų interjero ieško visiškai nauja, nes jie efektyviai šalina purvą ir nešvarumus.Be to, mūsų servetėlės bus kailis odos paviršiaus siekiant apsaugoti jį ilgiau išliekančius rezultatus.

Savybės:

Produkto Pavadinimas: Odos Priežiūros Servetėlės

Paskirtis: Odos valymas ir priežiūra

Tinkamumo laikas: 3 metus

Įpakavimas: 15/80 vienetų

Pakavimo sąrašas:

1 pakuotėje Automobilių ir Namų Valymo Servetėlės

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Skatinti Apsauga: Užtikrinti giliai išvalyti jūsų odos daiktų!Mūsų Automobilių ir Namų Valymo Servetėlės bus prasiskverbti giliai, pašalinti visus nešvarumus ir dėmes nuo sėdimos vietos, striukės, ir sofos.Gilus valymas bus padidinti savo gyvenimą ir palikti juos žiūri visiškai naujas.

2.Universalus Valymo Sprendimas: visų jūsų namų ir automobilių poreikius, šios servetėlės yra puikus išlaikyti nesugadintas sąlygų jūsų oda krėslai ir sofos.Jie efektyviai šalina purvą, dulkes ir dėmes, suteikia jums švarus ir gerai prižiūrimi atrodo.

3.Švarus ir Apsaugą: Mūsų universalios valymo servetėlės puikiai tinka duoti savo odos paviršių naują nuomos gyvenimą.Jie teikia gilių priežiūra, gyvinti ir veiksmingai nukenksminti, visi kartu apsaugoti nuo būsimos žalos, suteikiant jūsų oda naują tekstūrą ir išvaizdą, kad kaip gera, kaip naujas.

4.Atgaivinta Oda: Pakelti išvaizdą jūsų automobilį ir namo odos gaminiai su mūsų servetėlės.Padaryti jūsų odos gaminiai atrodo visiškai naujas, giliai valyti ir pašalinti nešvarumus, dėmes ir kvapus.

5.Idealus Valymo Sprendimą: Siekti, putojantis švarus jūsų automobilio ar namų su mūsų universalus valymo servetėlės.Galima rinktis iš 15 arba 80 vienetų pakuočių, mūsų servetėlės siūlo ekonomiškas pasirinkimas visiems jūsų valymo poreikius.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Tomas: Valymo Servetėlės

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar