Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Spray Paint Remover Automobilių Automobilių Dažų Purkštuvu Valiklis Su Pirštines Ir Rankšluostį Pašalina Plaukioja Ir Dažų Purškimo Simbolių

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€137.22 €68.61
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k430391

Kulka Taškų:

1.Stiprus Dažų Nuėmiklis: Ar jums reikia ištrinti klaidą arba atsikratyti nepageidaujamų grafiti, tai spray paint remover gali dirbti.Jis tirpsta ir pašalina plaukioja ir dažų purškimo simbolių lengvai, paliekant savo automobilio paviršius švarus ir sklandžiai.

2.Efektyvus Pašalinimas: Tai spray paint remover gali paleisti greitai ir lengvai pašalinti dažų, nepažeidus originalios automobilių dažai, atkurti pirminę išvaizdą jūsų automobilį.

3.Universalus Naudojimas: Su šiuo spray paint remover, jūs galite lengvai atsikratyti visų rūšių dėmes ant jūsų automobilio ar namų.Ar tai dėl automobilio kėbulą, langų stiklas, galinio vaizdo veidrodis, namų paroda, grindų plytelės, arba rato stebulė, šis produktas gali dirbti.

4.Paprasta Naudoti: Tiesiog purtyti jį į šonus ir purkšti tolygiai ant dažų, kurią norite pašalinti.Tada palaukite kelias sekundes, kad ištirptų ir tada nuvalykite.Galiausiai, nuplaukite likęs tirpiklis su vandeniu ir nusausinkite.

5.Puiki Dovana: Spray Paint Remover Automobilių yra puiki dovana šeimai ir draugams, kurie mėgsta rūpintis savo transporto priemones.Tiesiog purškimo nepageidaujamas dažų, palaukti keletą minučių ir nuvalykite jį su audiniu.Jokio grandymo ar šlifavimo reikalaujama.

Aprašymas:

Atsikratyti nepageidaujamų dažai ant jūsų automobilio kėbulą su mūsų galingas dažų valiklis.Jis tirpsta greitai ir veikia įvairias programas.Tiesiog purtyti jį į šonus ir purkšti tolygiai, norint pasiekti geriausių rezultatų.Tai daro puiki dovana šeimai ir draugams, kurie mėgsta palikti savo automobilius.Atsisveikinti su užsispyręs dažų dėmes lengvai!

Specifikacija:

1. Produkto svoris: apie 500g

2. Gaminio dydis: apie 3,5*3.5*10cm/1.37 x 1.37 x 3.93 colių

Pakavimo Sąrašas:

1. Automobilių Dažai siurblys*1pcs

2. Pirštinės*1 pora

3. Rankšluosčiu*1pcs

Pastaba:

1. Dėl apšvietimo efektai ir filmavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

  • Specialios Funkcijos: Automobilių Dažai Siurblys
  • Prekės Svoris: about 500g
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Tomas: 500ML
  • Modelio Numeris: Spray Paint Remover Automobilių

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar