Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Automobilių Dažai Nano Remontas Purškimo Super Blizgesys Automobilių Dangos Dažų Apsaugos Purškimo 300ml Auto Priežiūros Vaško Danga

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€9.11 €7.29
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k313357

Aprašymas:

Didelė apsauga 3-in-1 purškimo gauna atsikratyti vandens dėmes ar oksidacijos iš jūsų Rv.Šis purškalas ne tik valo, bet taip pat apsaugo ir remontas jūsų RVs nuo saulės ar šilumos variklio.Tiesiog purškimo ir nuvalykite už blizga apdaila.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: automobilių glaisto purškimo

Medžiaga: nanocrystal

Turinys: apie 300m|10.14 fl.oz

Dydis: apie 5.5*5.5*19.5 cm/2.16*2.16*7.68 į

Produktų Sąrašas:

Automobilių Glaisto Purškimo x 1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Nano Technologijos Danga: Šį automobilį nano purškimo naudoja nanotechnologijas forma-tai ilgalaikis danga, kuri apsaugo automobilio dažus nuo vandens dėmes ar oksidacijos.Jis daro jūsų automobilio dažų daugiau patvarus ir atsparus žalą mėnesių.

2.Atsispirti Aukštos Temperatūros: aukštas apsaugos purškimo automobiliai gali susidoroti su temperatūra iki 300C, be jokios žalos ar lupimasis.Tai yra, nes jis suformuoja stiprų ryšį su savo automobilio paviršiaus, apsaugant ją nuo saulės šilumos, ir variklis.Ji užtikrina apsaugą ilgą laiką.

3.Stiprus Remontas Funkcija: Ši car polisher gali veiksmingai remonto swirls ir nepageidaujamų įbrėžimų ant automobilio paviršiaus, atkurti blizgesį ir minkštumą dažų.Ji taip pat suteikia alyva atspari, atsparus įbrėžimams ir hidrofobinės apsaugos ilgalaikį blizgesį.

4.Tinka Visoms Transporto priemonėms: Jūs galite taikyti šį automobilį refurbisher prie bet kokio paviršiaus norite), iš automobilių, katerių, nuo motociklų iki RVs.Jis yra blizgus ir stiprus skydas, kuri yra atspari įbrėžimams ir dėmėms ilgą laiką.

5.Geriau Apsaugoti Savo Automobilį: Su šio automobilio įtvirtina vaškas, jūs galite lengvai apsaugoti jūsų automobilį nuo purvo, paukščių mėšlas, purvas, dulkės, ar užsispyręs dėmes.Tiesiog purškimo ir nuvalykite sukurti greitai dangos paviršiaus automobilių.Sutaupyti laiko ir pastangų su šiuo patogus produktas.

  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
  • Specialios Funkcijos: Padengimo medžiaga
  • Prekės Tomas: 300ml
  • Modelio Numeris: Automobilių Glaisto Purškimo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Svoris: 400g

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar