Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Automobilių Dažų Remontas Pen Automobilių Dažai Nusitrinti Remonto Pen Namų Tvirtinimo Įrankis, Rašikliai Namuose Auto Scratch Remover Pen Dovana Šeimai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€5.28 €3.59
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k339028

[{"locale":"lt","detales":" Aprašymas ir Funkcijos:

Šio Automobilio Dažų Remontas Parkeris yra geras pagalbininkas jums tai padaryti patys, siekiant išspręsti subraižytas kūno rašikliai, ir ji gali padėti jums sutaupyti daug remonto mokesčiai.

1. Pagamintas iš aukštos kokybės automobilių dažų medžiagas, kurios yra labai patvarus, tvirtas, ilgalaikis, ir naudinga.

2. Būtina turėti automobilių entuziastai ir vairuotojai, siekiant išspręsti remontas automobilių kėbulų dažymas.

3. Idealiai tinka jums padėti remontuoti įbrėžimus ant jūsų automobilio, jis gali išvengti rūdžių jeigu automobilio kėbulo yra subraižytas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Automobilių Dažai, Remonto Pen

Medžiaga: automobilių dažai

Dydis: 12x1.65cm\/4.72x0.64inches

Pakavimo Sąrašas:

1*Automobilių Remontas, Dažų Rašiklis

Pastaba:

Sutikite, kad yra spalvų skirtumas produktas dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų.

Gaminio dydis turi paklaida dėl rankos matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1. [ Būtina Turėti Automobilio Dažų Remontas ] būtina turėti automobilių entuziastai ir vairuotojų, Automobilių Dažai, Remonto Parkeris yra priskirti savo puikią valymo danga ir dizaino remontas, automobilių įbrėžimų, sutaupyti daug pinigų tvirtinimo mažų įbrėžimų.

2. [ Naudinga Automobilių Dažų Rašiklis ] Išvengti rūdžių jeigu automobilio kėbulo yra subraižytas, Automobilių Scratch Repair Pen idealiai tinka jums padėti remontuoti įbrėžimus ant jūsų automobilio, todėl didelis patogumas jūsų gyvenime.

3. [ Paprastas Naudoti ], Kad išvengti nereikalingų problemų už jus, Transporto priemonės Dažų Rašiklis leidžia jums lengvai remontas sugadintas automobilio dalims, kurių nėra sudėtingas operacijas.

4. [ Pagaminti iš Kokybiškų Medžiagų,] problemai Spręsti remontas, automobilių kėbulo dažymas, Automobilių Vairavimo Parkeris yra pagamintas iš aukštos kokybės automobilių dažai, medžiagos, labai patvarus, tvirtas, ilgalaikis, ir naudinga.

5. [ Brangias Dovanas ] puiki dovana šeima ar draugais, Automobilių Užpildyti Pen rodo jiems savo globą, stebina jų Kalėdų, Naujųjų Metų, ar housewarming šalių.

\n"}]

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Parkeris

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar