Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Gręžimo Teptuku Visus Paskirties Valiklis Šveitimo Šepečiai Vonios Paviršiaus Skiedinys Plytelėmis, Vonia, Dušo Kabina, Virtuvė, Auto Priežiūra, Valymo Įrankiai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€40.61 €20.30
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k305599

Kulka Taškų:

1、Paketą Įeina: 22 gabalus gręžimo šepetys valymo rinkinys apima, 12 vienetų 4-colių šveitimo padas, 2 gabalėliai 4-colių kempinė, 2 vnt 2 colių šepečiai, 1 vnt 3,5 colių teptukai, 2 vnt 4 colių šepečiai, 1 vnt 5 colių šepečiai, and4 colių klijuoti plokštės , 1 vnt apie 15 CM nuorodą lazdele.

2、Platus Naudojimas: Tinka valyti savo vonia, skiedinys, vidaus apdaila, vonios kambario paviršių, grindų, keraminės plytelės, dušo, tualeto ir kilimų, ir kt.Nailono šereliai nebraižo jų paviršiaus.

3、Plovimas Pagalvėlės ir Kempinės: 12 vienetų plovimas pagalvėlės skirtingų kietumo ir 2 vnt kempinės: labai tinka virtuvės valymo, orkaitė, viryklė, viryklė, kriauklė, ketaus keptuvė, keptuvė ir puodai.

4、Patvarus ir Sunkiai: Automobilių ratų teptuku ir elektrinės gręžimo teptuku.Ji labai tinka pašalinti nešvarumus ir stabdžių dulkių kelyje.Ji taip pat gali valyti tarp rotorius, stipinai, ratų būgnai, stabdžių suportai ir kitų sunkiai pasiekiamų vietų.Elektrinis gręžtuvas šepetys yra pagamintas iš žalvario, nerūdijančio plieno ir nailono.Jis yra patvarus ir pakankamai sunku visiškai pašalinti rūdis ir informacija.

5、Galingas Valymo Įrankis: 5.22 gabalas gręžimo šepetys valymo rinkinys yra labai galingas valymo priemonė.Pilnas užsispyręs valymo dirbti greičiau ir pasiekti giliau valymas.Jis yra tikrai geras partneris jūsų namų valymas.

Specifikacija:

Medžiaga: nailonas + nerūdijančio plieno

Taikymo sritis:

Šveitimo pagalvėlės ir teptuku vadovai dažniausiai naudojamos valymo įvairiomis progomis, pvz., automobilių, virtuvės, vonios, sofos, medienos, plyteles, ratai ir pan.

diskai, tik reikia naudoti poliravimui, pvz., automobilio medienos, keraminės plytelės, grindys, dušas, kambariai, virtuvės, vidaus apdaila, keraminės plytelės, sąnariams, stiklo pluošto ir kitų kietų bei dilimo, atsparumas paviršių.

Poliravimo kempinė mygtukai gali būti naudojami vaškavimas, poliravimas ir sandarinimo glazūros automobiliais ir baldai.

Pakavimo Sąrašas:

12 x 4 Colių Šveitimo Padas

2 x 4 Colių Kempinė

2 x 2 Colių Šepetys

1 x 3,5 Colių Šepetys

2 x 4 Colių Šepetys

1 x 5-Colių Šepetys

1 x 4-Colių Lipni Plokštelė

1 x 15 cm Nuorodą Lazdele

Pastaba:

1. Šio gaminio sudėtyje nėra elektros audra.

2. Taikymo sritis yra labai plati, aukščiau yra nuoroda tik, faktinė padėtis turi būti nustatoma pagal medžiagą iš vietos.

Dėl apšvietimo efektas ir fotografavimo kampas, produkto spalva skirtumas, prašome suprasti.Dėl vadovo matavimo, yra tolerancijos gaminio matmenys.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Stipria Valymo Galia】Elektros audra Šepetys yra ne tik tinkamas valymo plieno dalys ir mašinos, bet taip pat kai kurie nebaigti metalo dalys, taip pat puikiai tinka pašalinti šviesos sunkiasvorių dėmes, tepalo ir rūdžių.

2.【Aukštos kokybės Medžiagos,】, Kad žaliava, Gręžimo Teptuku Areštas yra pagaminti iš žalvario, nerūdijančio plieno ir nailono, kuris yra patvarus ir pakankamai sunku visiškai pašalinti rūdis ir informacijos švarus.

3.【Paprasta naudoti】privalumas Valymo Šepečiai Gręžimo, kad ji yra paprasta naudoti, tiesiog paspauskite Valymo Šepečiai Gręžimo ant paviršiaus turi būti nuvalytas ir pradėti gręžimo, ir jūsų paviršius bus švarus ne kartą

4.【Skirtingų Šepetėlių Galvutės】 Teptuku Gręžimo Priedą turi įvairių teptuku galvas, ne tik gali padėti jums išvalyti įvairias dėmes, bet taip pat yra labai praktiškas, tai yra geras pasirinkimas už jus

5.【Kelias Programas】Gręžimo Teptuku Automobilių Išsamiai yra ne tik tinka valyti savo vonia, skiedinys, apdaila, vonios kambario paviršių, grindys, tualetai, kilimai ir kt., bet nailono šereliai nebraižo jų paviršių.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar