Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Anti Rūko Purškimo Akinių Automobilių Antifogging Agentas Automobilių Defogger 10 Fl. Oz Stiklo Valiklį Purkšti Automobilių Interjero Stiklo

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€13.24 €7.94
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k260501

Savybės:

1. Po lietaus paliečia stiklo, jis bus pristatymas išsijungia automatiškai, nekeičiant matomumo, veiksmingai užtikrinti, kad stiklas nebūtų subraižyti iš valytuvų.

2. Naudojant natūralių augalų ekstraktų, nėra nemalonaus kvapo ir jokių dirgiklių, švelnios formulės, nebus pažeisti filmo ar veidrodžio paviršiaus ir prailgina tarnavimo laiką.

3. Ne neplautas ir ne-neaiškus, veiksmingai pašalina rūko ir vandens , bei pagerinti vairavimo saugumą.

4. Taikomi įvairūs stiklo, veidrodžių, pvz., automobilio stiklai, galinio vaizdo veidrodėlių, akinių, fotoaparatų ir kt.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: rainproof agentas

Medžiaga: Skystas

Svoris: apie 300g

Dydis: 6x16.5CM/2.36x6.49inch

Pakavimo sąrašas:

Rainproof agentas x 1 arba

Defogger x 1 arba

Rainproof agentas x 1+rankšluostį x 1 arba

Defogger x 1+rankšluostį x 1

Kokios patarimai:

Gaminio dydis/nuotraukos bus išmatuotas rankiniu būdu, ir ėmėsi, prašome, atleisk man, šiek tiek nukrypimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Giliai Valanti】Tai Nematoma Stiklo Valiklį krūmynai giliai pašalinti kelių tepalas ir niūri, purvo, druskų, purvo, ir daugiau iš jūsų priekinio stiklo ir veidrodžių už ryškus blizgesį.

2.【Nematomas Stiklo】Mūsų Automobilių Stiklo Antifog jokios juosteles, nr. lašų, ir jokių bėdų dėka Nematomas stiklo formulė.Ši unikali formulė sudėtyje nėra sluoksneliais muilas, kvapų ar dažiklių.Ne purvo paliko ant jūsų stiklas.

3.【Greitas programų】Pagal varva nedidelis kiekis mūsų Nematomas Stiklo Defogging Purškimo viduje lęšius.Pirštais rub visiškai per objektyvą.Pridėti nedidelį kiekį vandens ir rub defogger pašalinti bet dryželiais.

4.【Kelią Garinimo】Mūsų Kovos Rūko Purškimo saugo jūsų langai, stiklai ir veidrodžiai iš garinimo iki metu, ekstremalių temperatūros pokyčių ir drėgnas oras, išlaikyti matomumas.

5.【Platus Papročiai】Automobilių Defogger Purškimo saugus visiems stiklo & veidrodžio paviršių.Tai defogging purškalas veikia beveik nieko: priekinio stiklo, veidrodžio, stiklo, slidinėjimo stiklui, veidui, ir daugiau.

  • Elemento Plotis: 0.00inch
  • Elemento Ilgio: 0.00inch
  • Modelio Pavadinimas: Rainproof agentas
  • Prekės Svoris: 1.00kg
  • Elemento Aukštis: 0.00inch
  • Prekės Skersmuo: 0.00inch
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: cacoonlisteo

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar