Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Žibintų Restauravimas Rinkinys Priekinis Žibintas Ekologiškesnių Automobilių Modifikavimo Rinkinys Žibintų Lemputės Automobilių Scratch Remover Priekinis Žibintas Lenkijos Skystis

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€6.84 €3.42
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k276327

Aprašymas:

Fix nuobodu ir debesuota lęšiais, jūsų automobilio žibintai ir pagerinti važiuojant naktį saugos su nauja auto žibintų remontas skysčio.

Įbrėžimų yra lengvai išimamas ir iš karto atkurti automobilio šviesos išeiga krištolo skaidrumo matomumas.

Veiksmingas ir ekonomiškas restauravimo nereikia pirkti naujus priekinius ir mokėti už įrenginio darbo.

Veikia kaip barjeras paviršiaus žibintai, apsaugo ją nuo senėjimo, blukimo, oro ir saulės žalos, lietaus, dulkių ir daugiau.

Pašalina migla ir rūdis nuo žibintai lęšiai, lengvai atkurti išėjimo šviesos ir šviesos raštas ir suteikia ilgalaikį UV apsauga.

Pašalinti oksiduoti geltonuoja ir nyksta automobilių žibintai, labai atkurti išvaizdą ir padidinti vertę.

Savybės:

Talpa: 10 ml, 50ml

Tinkamumo laikas: 3 metus

Laikymas: vėsioje ir sausoje vietoje

Tinka: tinka visiems automobilių žibintai

Funkcijos: Valyti automobilį šviesos purvo

Kokios patarimai:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, ir pan., ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas nuotraukas, kai kurie produktai, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumai.

Sąrašas:

1*Priekinis Žibintas Lenkijos Skystis

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Laiko taupymas: Po purškimo su Automatiniu Žibintų Remontas Skysčių, paviršius gali būti valomas minučių, paliekant veidrodinė apdaila.Šio automobilio žibintų restauravimas automobilių blizginimo priemonės ir remonto nedidelių įbrėžimų.

2.Lengva naudoti: Automobilių žibintų remontas skystis gali padėti jums lengvai pašalinti nešvarumus ir suteikia savo automobilį naują išvaizdą, ir purškimo remontas nulio ir sukuria blizgus apsauginis sluoksnis.

3.Multi-Purpose: Tai ilgalaikės automobilių žibintų lenkijos skystis, skirtas transporto priemonių ir kitų kietų paviršių, kad reikalauja išskirtinį blizgesį ir apsaugą.Tinka visiems paviršiams, ant automobilių, katerių, motociklų, RVs, 4WDs, dažai, plastiko, stiklo ir dar daugiau.

4.Lengvas Remontas Įbrėžimų: Jeigu automobilio žibintai turi nežymių įbrėžimų ar kitų ženklų, jūs galite lengvai ir remontuoti juos su mūsų purškimo!Mūsų specialiai sukurti junginiai, leis jums lengvai nubraukti metų dėvėjimosi ir plyšimo, iš viso transporto priemonės!

5.Apsaugoti Šviesos Danga: panaudojus priekinis žibintas lenkijos skystis, jūs pastebėsite, kad jūsų paviršiaus žibintai tampa atsparūs vandens, purvo, purvo ir kelių teršalų, o užkirsti kelią vandens dėmių susidarymo.

  • Specialios Funkcijos: Priekinis Žibintas Lenkijos Skystis
  • Prekės Tomas: 10ML/ 50ML
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar