Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Pen 2VNT Automobilių Scratch Remover Pen Rinkinys Multi-Spalvų Auto Dažai, Automobilių Touch-up Dažų Rašiklis Įvairių Automobilių

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€4.27 €2.99
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k302580

Aprašymas: pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, atsparus vandeniui dizainas, ir gali būti naudojamas lengvai.

Savybės:

1. Neperšlampama Dizainas: puikus dizainas dangos šalinimo ir automatinis nulio remontas, visam laikui atsparus vandeniui, gali būti naudojamas bet kokiomis oro sąlygomis.

2. Lengva Naudoti: "korektūros skysčiu" tipo touch-up dažai, nugara iš skysčio ir naudoti ją bet kuriuo laiku, vietoje ir juostelės įbrėžimų gali būti lengvai tvarkomi.

3. Kelias Funkcijas: padėti jums lengvai pašalinti ir "trinti" metų susidėvėjimas dėl jūsų automobilio dažų ir bendrą išvaizdą, nešiojamieji ir paprasta naudoti, saugus jums ir aplinkai.

Specifikacija:

Pavadinimas: Automobilių Pen

Grynasis Svoris: 15g (Vieno Rašiklio) ir 30g (Du Tušinukai)

Taikymo sritis: Automobiliai, Motociklai

Spalva: Juoda, Geltona, Mėlyna, Balta, Raudona

Dydis: apie 1.65*1.65*12.3 cm/0.65*0.65*4.84 į

Medžiaga: Automobilių Dažai

Kaip Naudoti

1. Išvalyti žalą, naudokite valymo medvilnės valyti pažeistas dalis.

2. Gerai pakratoma, drebulys aukštyn ir žemyn purtyti skysčio touch-up pen.

3. Pasukti skystis, ir pasukti plunksnų pagal laikrodžio rodyklę tol, kol skystis ateina iš plunksnų.

4. Palyginti spalva, taikyti touch-up dažai tuščią erdvę popieriaus kortelės, ir palyginti ją su automobilių dažai, norėdami pamatyti, jei yra bet kokia spalva skirtumas.

5 Taikomas žaizdų ir taikyti touch-up skysčio sudegė dalis automobilių dažai viena kryptimi.

6. Nuvalykite jį švariu ir prijunkite žarną prie atkūrimo įrankis.

Pakavimo Sąrašas:

2* Car Pen

Skaitykite daugiau prekės informacija

1. [ Keli Naudoja ] Automobilių Parkeris yra atkurti jūsų automobilio baigti savo išvaizdą, padės jums lengvai pašalinti ir "trinti" metų susidėvėjimas dėl jūsų automobilio dažų ir apskritai išorė, lengvai smulkių įbrėžimų, swirls, ar kitais ženklais.

2. [ Patikimas ir Patogus ] Nulio Rašiklis minkštu-bristled teptuku ateina ir išeina, tolygiai, lengvai remontas įvairių įbrėžimų, su smulkiais nailono teptukas sklandžiai ir išvengti antrinio įbrėžimų, a "korektūros skysčiu" touch-up dažai būdu.

3. [ Vandens Neleido ] Automobilių Dažai Scratch Repair Pen priima puikus dizainas dangos šalinimo ir automatinis nulio remonto, yra geriausias pasirinkimas automobilių entuziastai ir vairuotojams, nuolat yra atsparus vandeniui ir gali būti naudojamas bet kokiomis oro sąlygomis.

4. [ Pirmos Klasės Medžiaga ] Dažų Rašiklis Automobiliai yra nekenksmingas žmogaus organizmui ir aplinkai, jūs galite naudoti ją su savimi, pagamintas iš pasirinkto aukštos kokybės automobilių dažai, saugus naudoti su visomis dažai ir spalvos.

5. [ Smagios Dovanos ] Sukasi vykdyti skysčio, jį priimti ir naudoti ją bet kuriuo metu, Automobilių Dažų Rašiklis yra mąstantis ir puikiai tinka jūsų vyras, tėvas, draugas, kuris turi automobilį, besisukančių pagal laikrodžio rodyklę išspausti dažų touch-up skystis, pagal pageidavimą.

  • Tinkamumo Laikas: 2 metai
  • Tipas: Parkeris
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar