Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

6Pcs Automobilių Sniego Grandinės Universaliųjų Automobilių Anti-Slydimo Grandinės, Ilgaamžiškumą, Saugumą, Padangų Grandines Tinka Off-Road Transporto Automobilių VISUREIGIS Padangos

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€30.64 €21.45
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k379601

Kulka Taškų:

1、 [ Puikios Medžiagos ] Automobilių Sniego Grandinės yra būtina turėti įrankį, skirtą skubiems atvejams, tokių kaip kelionės, sniego, purvo, laipiojimo ir ledo, atsparus žemai temperatūrai nuo -50 laipsnių pagal Celsijų, visa informacija yra už saugą ir saugumą jums ir jūsų šeimai, pagamintas iš pasirinkto 100% TPU medžiagos, dilimui trinkeles, jokios žalos padangos, mažai triukšmo, dilimui, ir sunku.

2、 [ Plačiai Tinka Labiausiai Padangos ] Padangos, Grandines, Automobilius automobilių anti-slydimo grandinės, specialias tvirtinimo detales, bei nekilnojamojo medžiagos su stipriu anti-dėvėti inžinerinių, įrengtas su reguliuojamomis įtempimo diržai ir dvigubo įrašus, VISUREIGIS sniego grandinės tinka visiems modeliams su padangų plotis svyruoja nuo 165-275mm, montavimo stora, aplink padangų ir tinka praktiškai bet kokio padangų ant savo automobilio, VISUREIGIS, ar lengvųjų sunkvežimių.

3、 [ Lengvai montuojami ] Sniego Padangų Grandinės yra, nereikia judinti transporto priemonės, ir greito pakrovimo ir iškrovimo minučių, paprastas ir efektyvus sprendimas gauti spąstai ir neįgaliųjų pagal įvairius reljefą ir nepalankiomis sąlygomis, kontroliuoti pažliugusį sniegą ar smėlį gerai, nepažeidus padangomis ir ratlankiais ar kelių, ratų grandines su reguliuojamo įtempimo juostelės leidžia jums lengvai pridėti elementą prie jūsų padangos.

4、 [ trunka Ilgą Laiką ] Stabdžių Sistema Padangų Grandinės yra modernizuotos, padangų sniego grandines, anti-slydimo, ir dėvėti, atsparus, kuri liečiasi su žeme, kuri yra padengta aukštos kietumas lydinio nagai, non-slip, legiruotojo plieno, žmogiškas dizainas, gera ledo laužymo, ir kelių holdingo veiklos, jokios žalos padangos, stiprus ištvermė, padidėjo ir sutirštės, veiksmingai apsaugo nuo lūžimo ir nemokamai kėlimo domkratas.

5、 [ Praktiškas Saugaus Vairavimo Įrankiai ] Automobilio Grandinių Sniego yra automobilių žieminės padangos, grandines, dvigubo siūlai ir sluoksniuotos modelius teikti puikius rezultatus sunkiomis oro sąlygomis, pvz., sniego, purvo, ledo, parametras iki savo transporto priemonių padangas į minutes, ir sutaupyti jūsų automobilį iš problemų.Sniego grandinės transporto priemonėse gali būti pateiktas transporto priemonės ir paruoštas naudoti bet kuriuo metu, žieminės padangos, grandines, lengva nešiotis, gali būti naudojamos bet kokios skubios pagalbos kelyje.

Aprašymas: Automobilių Sniego Grandinės yra pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, yra universalus dydis, ir gali būti įdiegta lengvai.

Funkcijos: 1. Lengvas Montavimas: nereikia judinti transporto priemonės, greitai pakrovimo ir iškrovimo minučių.Paprastas ir veiksmingas sprendimas gauti spąstai ir neįgaliųjų visos trasos.

2. Aukštos kokybės Medžiaga: pagamintas iš pasirinkto aukštos kokybės TPU medžiagos, dilimui trinkeles, jokios žalos padangos, mažai triukšmo, dilimui, ir sunku.

3. Įmanoma Saugaus Vairavimo Įrankiai: sniego grandinės, padangos, patobulinta versija, non-slip, stiprus, padidėjo ir sutirštės, grūdinto plieno vinys, veiksmingai apsaugo nuo lūžimo.

Specifikacija: Pavadinimas: Automobilių Sniego Grandinės

Medžiaga: Guma + Plieniniai Nagai

Vienas Gabalas Dydis:

Bendras Ilgis: apie 100cm/39.37 į

Lyno Ilgis: apie 57.5 cm/22.64 į

Anti-Slydimo Grandinės Ilgis: apie 40cm/sudarė 15,75 į

Taikytinos Modeliai: sedanas SEDANAS universalios

Taikoma Padangos: 16.5-27.5 cm/6.5-10.83 į

Pakavimo Sąrašas: 1* Saugojimo Krepšys

6* Stabdžių Sistema Padangų Grandinės

1* Diegimo Instrukcijos

1* Pora Pirštinių

1* Nustatyti Diegimo Įrankis

Pastaba:

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti 1-3cm klaida.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Svoris: 1.00kg
  • Elemento Ilgio: 0.00inch
  • Medžiagos Tipas: Guma + Plieniniai Nagai
  • Elemento Tipas: Sniego Grandinės
  • Elemento Plotis: 0.00inch

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar