Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Lipdukas Lako Purškimo Lipdukas Keltuvai Klijų Dėmių Valiklis Cleaner Spray Universalūs Nešiojamų Veiksminga Klijų Valiklis Skystas

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€77.51 €38.76
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k238215

Lipdukas Valiklis Spray yra galingas etiketės valiklis kad gali ištirptų klijai greitai ir lengvai.Jis yra saugus naudoti ant bet kokių paviršių, įskaitant transporto priemones, nesukeliant jokios žalos.Purškimo butelis yra nešiojamas ir patogus, todėl jūs galite pasiimti jį bet kur jums reikia.Lipdukas Valiklis Spray yra puikus sprendimas pašalinti lipdukai ir etiketes.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Adhesive Remover

Talpa: 100ml

Pakavimo Sąrašas:

Klijų Valiklis * 1

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Greitas Klijų Pašalinimas: Tai klijų valiklis spray yra stiprus tirpalas, kuris gali atlaisvinti klijai nuo bet kokio paviršiaus sekundes.Jūs galite lengvai peel off lipdukus, nepaliekant jokios žalos.Tik purkšti, palaukti kelias sekundes, ir nuimti lipdukus.

2.Išlaiko Spalvą Ir Blizgesį: Šis klijų, lako purškimo naudoja švelnus ingredientų, kurie gali veiksmingai pašalinti klijų likučius, nepažeidus paviršių arba jų spalva.Tai padeda jums išlaikyti savo daiktus ieško šviesus su paprastu purkštuvu.

3.Praktinę Funkciją: Tai klijų valiklis purškimo galima lengvai pašalinti užsispyręs etiketės iš stiklo, metalo ir kitų medžiagų, nepakenkdami jiems.Tai švelnus odos ir nedirgina kvėpavimo takų.Ji priima ekologiška ir saugi formulė, kuri tinka įvairios programos.

4.Plačiai Taikoma): Tai klijų valiklis purškimo gali dirbti bet lipnių padėtį.Jis gali pašalinti pėdsakų, skelbimai, Pavasario Šventė kupletai, ir kiti lipdukai iš jūsų namų baldų, transporto priemonių, ir kitų paviršių.Ji yra taikoma įvairių medžiagų ir veiksminga minučių.

5.Lengva Nešti: Jūs galite pasiimti šią etiketę lako purškimo su tavimi visur, kur jums eiti, nes jos yra kompaktiškas ir lengvas dizainas.Jis lengvai telpa kišenėje ar rankinėje, ir ji mano, sklandžiai ir ergonomiška į savo rankas, kaip jūs jį taikyti, bet lipnus paviršius.

  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: BMK
  • Specialios Funkcijos: Universalūs Nešiojamų Veiksminga Klijų Valiklis, Skystis
  • Prekės Tomas: 100ml
  • Modelio Numeris: Klijų Valiklis
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Svoris: 150g

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar