Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Keramikos Danga Automobilių Purškimo 3 1. Keramikos Išsamiai Purslų 3 In 1 Aukštas Apsaugos Greitas Automobilių Glaisto Purškimo Hidrofobinės Car Shine

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€12.75 €6.24
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k215691

Aprašymas:

Apsauginės Dangos - 3-in-1 keramikos danga spray yra geriausias apsaugos partneris automobiliai.Jūs galite naudoti ją lengvai pašalinti nešvarumus ir riebalų, remontas, įbrėžimų, ir sukurti deimantų apsaugos danga, išlaikyti savo automobilį, ieško švieži ir blizga kelis mėnesius.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Keramikos Danga Spray

Tūris: 120ml skersmens

Dydis: apie 4*18cm / 1.57 * 7.09 colių

Savybės:

Apsaugos Keramikos Danga

Švarus ir lenkijos

Pažangi Dažų Remontas

Paprastas Naudojimas Ir Greitai Poveikis

Ilgalaikė Apsauga

Paketų Sąrašo:

Keramikos Danga Purškimo *1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Keramikos Danga - Geriausia apsaugos partneris automobiliai.The 3-in-1 keramikos danga purškimo lengvai pašalina purvą ir riebalus, remontas įbrėžimus, ir sukuria deimantų apsaugos danga.Ji gali padėti laikyti savo automobilį, ieško švieži ir blizga kelis mėnesius.

2.Valikliai ir Poliravimo priemonės Purškimo ir naudoti.Jūs galite naudoti mūsų 3-in-1 aukštas apsaugos greitai glaisto purškimo valyti, remontuoti, lenkijos ir savo automobilius sparčiausiai, greičiausias ir labiausiai veiksmingas būdas.

3.Išplėstinė Automobilių Remontas - Advanced automobilių keramikos purškimo dangos produkto.Klientai gali naudoti purškimo remontas, įbrėžimų ir scuffs ir atkurti cars' blizgesį.Ir purškimo creats danga automobiliams, todėl juos alyva atspari vandeniui ir atsparus įbrėžimams.

4.Lengvai ir Greitai galite naudoti 3-in-1 keramikos danga purškimo, kad automobilių plovimo lengviau, nes purškalas padeda greitai pašalinti nešvarumus, purvo, dulkių, tepalų, ir užsispyręs dėmes.

5.Ilgalaikė Apsauga - Priimti pažangi nano technologija, purškimo padės forma apsaugos ir ilgalaikis lakas, teikiant ilgalaikį blizgesį.Ir tai padeda pašalinti vandens dėmių, oksidacijos, ir daug kitų dalykų, kurie gali pažeisti automobilio dažų.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: vvcesidot

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar