Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Purškimo Dangos medžiagą Nano Hidrofobinės Stabdžių Stabdantys Išsamiai Glaisto Purškimo 120ml skersmens Aukšto Apsaugos Skydas Stabdžių Lietaus, Automobilių Priežiūros

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€12.67 €6.33
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k269831

Kulka Taškų:

Ilgalaikė Apsauga: Naudojant pažangią nanotechnologijos formulė, jūsų automobilio paviršiaus suformuoja apsauginę plėvelę, kuri trunka mėnesius ir suteikia ilgalaikį blizgesį.Pašalina vandens dėmių, oksidacijos ir daugelis kitų teršalų, kurie gali pažeisti automobilio dažų.

Clean & lenkų kalba: Naudodami mūsų 3-in-1 Aukštas Apsaugos Quick Coat Purkštuvas yra lengviausias, greičiausias ir labiausiai veiksmingas būdas išvalyti, atstatyti ir lenkų jūsų automobilį.

Apsauginės Dangos: 3 1. keramikos danga spray yra geriausias partneris automobilio, taupant laiką ir pinigus.Lengvai pašalina purvą ir riebalus, remontas, įbrėžimų ir sukuria blizga apsauginė danga, kuri atgaivina jūsų automobilio.

Multi-Purpose: Tai ilgalaikės 3 1. keramikos danga spray yra skirtos transporto priemonės ir kiti kieti paviršiai, kurie reikalauja aukščiausios blizgesį ir apsaugą.Tinka visiems paviršiams, ant automobilių, katerių, motociklų, RVs, keturračių, dažai, plastiko, stiklo ir dar daugiau.

Lengvas Ir Greitas: Tiesiog purškimo 3 1. keramikos danga purkšti ant jūsų automobilio dažų ir jis bus nedelsiant pašalinti purvą, nešvarumus, paukščių mėšlas, purvas, dulkės, riebalai ir užsispyręs dėmes ant kontakto, todėl automobilių plovyklos vėjas.

Aprašymas:

Naudojant pažangias nanotechnologijos formulė, jūsų automobilio paviršių bus sukurti apsauginį sluoksnį, kuris trunka mėnesius ir suteikia ilgalaikį blizgesį.

Pašalina vandens dėmių, oksidacijos, ir daugelis kitų teršalų, kurie gali pakenkti jūsų automobilio dažų.

It remontas nepageidaujamų įbrėžimų, scuffs ir swirls, o atkurti automobilio blizgesį.Ir jūsų automobilis naftos-įrodymas, vandens įrodymas ir įbrėžimams atspari.

Savybės:

Dydis: 17*3.8 cm/6.69*1.49 colio

Medžiaga: veikliosios medžiagos

Svoris: 146g

Sąrašas:

1*Purškimo Dangos Medžiagą

  • Prekės Tomas: 120ml skersmens
  • Elemento Tipas: Dažų Apsauginė Folija
  • Prekės Svoris: 146g
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
  • Elemento Aukštis: 3.8cm
  • Elemento Ilgio: 17cm
  • Prekės Pavadinimas: vvcesidot
  • Elemento Plotis: 3.8cm
  • Medžiagos Tipas: Veikliosios Medžiagos

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar