Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

2VNT Universalus Magnetinis Kuras Benzinas Užsklanda Transporto priemonės Auto Kuro Taupymo Kuro Taupymo XP-2 Magnetiniai Kuro Taupymo X-POWER Dropshipping

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€45.40 €22.70
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k209444

Kulka Taškų:

1、Taupyti Degalus ir Pinigų: 100% brand new ir aukštos kokybės, degalų ir pinigų taupymui.Žymiai padidėjusi rida už galoną.

2、Praeiti išmetamųjų Teršalų Bandymo: Padėti išlaikyti teršalų nustatymo bandymo sumažinti išmetamo anglies monoksido ir angliavandenilių kiekis-50%.

3、Greitai Pradėti: Aukšto oktaninio skaičiaus, rezultatų su žemo oktaninio skaičiaus kuro, kuris gali pagerinti našumą ir padaryti jį paleisti greičiau.

4、Išvengti Korozijos: užkirsti Kelią masto ir korozijos, variklis; užkirsti kelią masto ir korozijos, variklis.

5、Po Pardavimo Paslaugos: Jei turite kokių nors klausimų ar pasiūlymų, naudojimo metu, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo komanda, mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Aprašymas:

Nei įrankių, nei pjovimo kuro linijos yra privalomi.Įdiegti magnetas, kaip arti variklio, kaip įmanoma, ir magnetinis kuro ekonomaizeris gali būti pritvirtinami kabinoje.

Specifikacija:

Pavadinimas: XP-2 X-POWER 2vnt

Medžiaga: ABS

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: apie 3.7*2.9*1.5 cm/1.46*1.14*0.59 į

Pakavimo Sąrašas:

Kuro Ekonomaizeris*2

Užveržimo Diržas*2

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1. [ Aukštos kokybės Medžiagos ] Transporto priemonės Kuro Užsklanda yra labai patvarus, tvirtas ir ilgalaikis, suteikia jums geriausią patirtį, pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos.

2. [ Efektyvi Priemonė, Kuro Taupymo ] Ekonomika Automobilių Degalų Užsklanda yra puikus pasirinkimas jums sutaupyti degalų suvartojimas, todėl jūsų automobilio keliauti daugiau, aplinką tausojančią, padeda mažinti automobilių išmetamųjų dujų kiekį iki 50%.

3. [ Wide Naudoti Svyruoja ] Padeda pagerinti automobilio veiklos veiksmingai, Automobilių Alyva Energy Saver yra turintys įvairias programas, tinka daugeliui automobilių.

4. [ Išbaigti Dovanų ] Automobilio Kuro Ekonomaizeris padeda sustabdyti korozijos, variklis, puiki dovana tiems, kurie mėgsta savarankiškai vairuotojo, kelionės, atvedant juos nustebinti Naujųjų Metų arba Padėkos.

5. [ Paprastumas ] Auto Benzinas Užsklanda yra pareikšti didelę patogumo naudoti, žymiai padidinti jūsų rida, ir atsižvelgdamas jokių sudėtingų diegimo veiksmus.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiagos Tipas: Abs
  • Modelio Pavadinimas: Automobilių Ekonomaizeris
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar