Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

120W Didelės Galios Automobilių Dulkių siurblys USB Įkraunamas Dulkių Surinkėjas Mini Nešiojamą Air Duster"

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€1 229.13 €737.48
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k356464

Savybės:

* 2-in-1 Ventiliatorius ir Vakuumo Režimu: Kiekvienas režimu gali dirbti atskirai arba paeiliui kartu.Išvalyti kompiuterio klaviatūros, automobilių orlaides, oro kondicionavimo sistema grilis, ventiliatorius režimas yra pakankamai; už netvarką ar dulkių išmėtyti bet kur ant stalų, automobilių sėdynės, sofos ar kampo, vakuuminis režimas padeda čiulpia juos visiškai!Jei dalelės yra paslėpta giliai pūkuotas medžiagos, užpūsti pirmojo todėl, kad maži paleisti į paviršių, tada lengvai čiulpia juos.

* Galingas valymo galia: high-power dulkių surinkėjas priima advanced backup varikliu, ir greitis pasiekia 78000rpm, kuri sukuria stipraus vėjo, kuris gali lengvai smūgis dulkių ir nuolaužų tikėtis dulkių surinkėjas.Siurbimo galia dulkių režimas yra padidinama iki 17000 Pa.Daugeliu atvejų jis yra lengvai čiulpia užsispyręs purvo į juostelę.Labiausiai užsispyręs purvo paslėptas diržas, smūgis pirma, tada čiulpia ir patraukti viskas.

* Belaidis dizainas: wireless handheld konstrukcija leidžia dulkių siurblys nėra saistoma laidai, taupymo problemų ir pastangų, ir sakydamas, kad atsisveikinti su sudėtingumo.

* Aplinkos apsaugos: aukšto efektyvumo plaunamas filtras naudojamas, efektyviai įkvėpti dulkių, dalelių, ir tuo pačiu metu, ji gali praktikuoti ne lossy medžiagos, ekologiška pakartotinai, ir vietoje likęs kvapus.

* LED Šviesos: Su savo LED šviesos, jis gali būti naudojamas net ir tamsoje, ir esant prastam vietose, todėl, kad dulkių yra kur slėpti.

* Pakeitimas antgaliai: oro dulkių surinkėjas yra 4 antgaliai, kurie yra plokščias šepetys, kuris gali būti naudojamas vakuuminis režimas, ilgas strypas siurbimo antgalis ir teptuku, ir ilgą kandiklį purškimo antgalis ventiliatoriumi režimą.Ilgas strypas antgalis gali pereiti per siaurą skylę.Su 4 keičiamais antgaliais, ji gali būti naudojama daugiau kartų ir turi platesnę praktinę asortimentą.

Specifikacija:

Pavadinimas: Wireless Air Duster"

Medžiaga: ABS+PP

Įtampa: DC 5V/2A

Galia: 125W

Dulkių siurbimo (trijų rūšių): 17000 Pa

Vėjo greitis (trijų rūšių): 100 m/s

Variklio greitis: 78000 rpm

Baterijos talpa: 7500mAh/15000 mAh

Įkrovimo sąsają: Tipas-C sąsaja

Įkrovimo laikas: 2,5 h

1 režimas veikimo laikas: 60 minučių

2 režimas veikimo laikas: 20 minučių

Režimas 3 Trukmė: 9 min

Decibelas:

Matmenys: 22 * 7 * 20.5 cm

Spalva: Juoda

Pakuotės įskaičiuota:

1 * Belaidis Air Duster"

1 * Plokščias šepetys

1 * ilga rankena šepetys

1 * Teptukas

1 * Ilgą Kandiklį

1 * USB įkrovimo kabelis

Pastaba:

1. Prašome leisti 1-3cm (0.4-1.18") skirtumas dėl vadovo matavimo ir šiek tiek spalvų variacijos, dėl skirtingų ekrano nustatymas.

2. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome suprasti.

Žymos: galios automobilinis dulkių siurblys.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar