Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Automobilių Langų Valiklį 260ml Automobilių Stabdžių Rūko priekinio Stiklo Valymo Purškalas Transporto priemonės Valymo Tirpalas Stiklo Valymo Auto Priedai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€18.05 €9.02
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k279205

Kulka Taškų:

1. Platus Naudojimas: Tai automobilio langą, švaresnis, galima ne tik išvalyti savo stiklai, bet taip pat savo veidrodžiai ir kiti stiklo gaminiai.Su 260ml talpos, tai gali tęstis ilgą laiką ir padaryti jūsų gyvenimą patogiau.

2. Anti-Rūko Valiklis: Šio automobilio langą, švaresnis gali veiksmingai pašalinti pirštų atspaudus, naftos plėvelės ir dėmes ant jūsų priekinio stiklo, todėl aišku, ir transparent.By naudojant šį valiklį, jūs galite išvengti automobilių avarijų dėl unclearness sukelia rūko.

3. Lengva Naudoti: galima purkšti valiklio ant rankšluosčiu ir taikyti jį tolygiai ant automobilio lango, tada palaukite kelias sekundes.Valiklis paliks ne dryželiais ar dėmių.

4. Lengva Nešti: nesvarbu, Ar esate kelionės ar darbą, galite lengvai atlikti šį automobilį langų valiklį su jumis ir laikyti jį savo daiktadėžė ar kamieno.Jis yra lengvas dizainas, kuris neužima daug vietos, arba pridėti papildomo svorio į jūsų bagažą.

5. Unikali Dovana: Ar norite nustebinti savo šeimos ar draugų, kurie mėgsta vairuoti, šio automobilio langų valikliu, yra puikus pasirinkimas.Jis gali visiškai patenkinti savo skirtingus poreikius.

Aprašymai:

Šis purškalas gali efektyviai šalina riebalus, purvą, dulkes ir kitas dėmes nuo savo automobilio langą.Ji yra paprasta naudoti ir nuplauti su vandeniu.Ar jums reikia švaraus jūsų priekinio stiklo prieš važiuojant, arba tiesiog nori išlaikyti savo blizgesį savo gyvenime, šis purškalas gali visiškai patenkinti savo skirtingus poreikius.

Specifikacija:

1. Pavadinimas: Automobilių Langų Valikliu

2. Dydis: apie 20*8*8cm/ 7.87*3.14*3.14 cm

3. Sudėtis: Aliuminio

4. Talpa: 260ml

Pakavimo Lis t :

1*Langų Valiklį Purkšti

Pastaba:

1. Dėl apšvietimo efektai ir kameros kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

  • Talpa: 260ml
  • Koncentruota: Taip
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Antifrizas
  • pakavimas: 1 x prekinis, galinis Stiklo Cleaner Spray

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar