Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Už " Chevrolet Sail Sedanas 2015 2016 2017 2018 2019 Lango Oras, Saulė, Lietus Skydelis Reflektoriai Skydas Guard Automobilių Optikos Reikmenys

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€290.04 €237.83
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k96303

Už " Chevrolet Sail Sedanas 2015-2019 Tentai Lango Orai Reflektoriai Skydas Guard Automobilių Stilius Auto Reikmenys 4pcs ABS Plastiko, Šis produktas bus siunčiami į Kiniją Po vieningai.Jei jūs negalite

pasirinkti Kinija Paštu, galite susisiekti su mumis keisti kainų, ačiū.

Specifikacija:

100% brand new!!!

Medžiaga: ABS Plastikas

Krova: Priekinis, Galinis, Kairės, Dešinės

Įmontuoti: Tinka Chevrolet Sail Sedanas 2015-2019

Kiekis: 1 Set = 4pcs

Aukštos kokybės plastikinių langų snapeliu Padeda sumažinti šilumos akumuliacija į stovinčius transporto priemonių, kad "windows" yra iš dalies atviri.Saugo lietaus ir leidžia gryno oro.

Važiuojant liūčių:

Užkirsti kelią lietaus vandens frome ateina.Geriau ir aiškesnės vizijos, vairuojant, leidžianti sklandžiai oro srauto išvengti rūko ir rūko ant priekinio stiklo.Patogus vairuoti, kai važiuoti be oro sąlygos.

Važiuojant į saulę:

Deformuojasi kenksmingų ultravioletinių (UV) spindulių.Sumažinti nelaimingų atsitikimų, akinanti saulės spindulių.Daugiau apsaugos ir patogus keleiviams.

Kai tuščiosios eigos judesių:

Veikia kaip saugos priemonė, siekiant užkirsti kelią automobilį kėlikliu.Gali būti gryname ore, teka, kai paliekant automobilių stovėjimo aikštelė.

Į greitkelis:

Galėtų rūkyti cigarečių be išjungus oro sąlygos.Gebėti vėjo žemyn langą šiek tiek, be gauti stipraus vėjo pučiami.Aerodinaminis dizainas smoothen oro srautas geriau vairavimui.

Pastaba:

(SVARBU) Ne Nurodymai.Profesionalus Montavimas Yra Labai Rekomenduojama,!Prašome patikrinti dydžio matavimo diagramos atidžiai prieš priimant mokėjimo.Prašome leisti po 0,5-1 colio skirtumas dėl rankinis matavimas.(1 colis=2,54 cm)spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo sąrašas vaizdus, dėl skirtingų kompiuterio ekrano, ačiū už jūsų supratimą.

Pakuotė:

1 Set Langų Skydelius (4pcs)

  • Modelio Pavadinimas: 53828
  • Tinka: Už " Chevrolet Sail Sedanas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Metų: 2015-2019
  • Medžiaga: ABS Plastiko
  • Prekės Pavadinimas: GEFENSI
  • Type3: Išorė Automobilio Stiliaus Lipdukai
  • type2: Lietus Vėjas Skydelis Raštas Automobilių Reikmenys
  • Tipas 1: pertvara nuo vėjo

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar