Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4

15/20/25/30cm Didelis Skorpionas Auto Lipdukai, Automobilių Lipdukai, Apsauga nuo Saulės, Automobilių reikmenys Prekių Asmenybė, Dekoro Lipduko Kietas,

    (5) 5
(5 Atsiliepimai)

€6.70 €1.27
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k179910

15/20/25/30cm Didelis Skorpionas Auto Lipdukai, Automobilių Lipdukai, Apsauga nuo Saulės, Automobilių reikmenys Prekių Asmenybė, Dekoro Lipduko Kietas,

dydis : 15cm

20cm

25cm

30cm

Kviečiame įsigyti mūsų produktų.Mes gaminami savarankiškai ir gali būti pritaikytas.Jei turite bet reikia, jūs galite tiesiogiai susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.Kiekvieną kartą, kai jūs perkate daugiau nei 10 kopijų, bus 30% nuolaida.Kai jums pasirinkti logistikos, kai perkate, atkreipkite Dėmesį, kad ekonomikos logistikos nėra stebimi.Taip pat galite pasirinkti paprastas logistikos ir logistikos standartas.Tai yra pagrįsta jūsų pageidavimus.Bus apskaičiuotas laikas, renkantis logistikos.Jei jums nereikia gauti prekes po numatomą, prašome susisiekti Su klientų aptarnavimo išplečia apsaugos laiką.Gavęs prekes, prašau, duok man 5-žvaigždučių pagirti, jei jūs patenkinti.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su manimi laiku.Prašome taip pat atkreipti dėmesį į mano parduotuvę.Dar kartą ačiū už ateina ir linkiu jums malonu apsipirkti.

Taip, kaip naudoti ir produktų ekranas

:

Jūsų lipdukas yra 3 dalys:

1 Švaraus paviršiaus, jei lipdukas bus įdiegta.

2 Lėtai pašalinami su popieriaus pagrindu, todėl įsitikinkite, kad jūsų lipdukas lieka prilipęs prie aiškiai perduoti juosta.Jei dalis jūsų decal keltuvai su laikmenomis, paspauskite popieriaus pagrindu atgal prieš tai, kol ji lieka prilipęs prie perdavimo juosta.

3 Kai jūsų lipdukas yra nulupti nuo pagrindo, line up & poziciją savo lipdukas nuo paviršiaus, kuriuo ji bus taikoma.

4 Naudoti kredito kortelę, squegee, ar kažkas panašaus, kad būtų sklandžiai žemyn savo lipdukas, įsitikinkite, kad ji yra visiškai nesuprantamos į paviršių.

5 Atidžiai & Lėtai, pašalinti perdavimo juosta iš jūsų decal, todėl įsitikinkite, kad jūsų lipdukas yra nesuprantamos į paviršių.Jei matote dalis decal neatleidžia nuo perdavimo juosta, paspauskite jį atgal į paviršių, ir pakartokite šį procesą.

Dėl Lygaus ir horizontalaus paviršiaus,Automobilio,Sienų,Stiklo,Kompiuteris,Šaldytuvas,Oro Kondicionierius,Vežimėlio Atveju

Visiškai naujas, stiprus universalumas ir geros kokybės.Lengva įdiegti, tiesiog įklijuokite jį, tinka visoms transporto priemonėms.

Medžiaga: aukštos kokybės PVC aplinkos apsaugos medžiaga, atspari vandeniui ir saulės, be blukimas

Popieriaus Pagrindu Lipdukas Aišku, Perdavimo Juosta

Lipdukas kultūra:

Automobilių lipdukai, paprastai žinoma kaip "La Hua", žinoma, yra kilęs iš Jungtinių amerikos valstijų.Iš pradžių ji pasirodė forma, viešojo, ir palaipsniui virsta savotišku automobilių aksesuarai gerinimo humanitariniai mokslai.

Skirtingi "traukti gėlės" gali padaryti jums jaustis skirtingai.Kaip padaryti, kad "La Hua" daugiau asmeniniams poreikiams, visiškai priklauso jūsų asmeninis stilius!Lenktynių, mes bus rasti, kad kiekvienas automobilis yra spalvinga ir akį traukiantis.

Šis poveikis kūno lipdukai.

Kaip padaryti, kad jūsų automobilis kitoks?Lipdukai yra greičiausias ir ekonomiškiausias būdas.Automobilių lipdukai yra, pavyzdžiui, žmonių drabužius ir gali būti keičiamos bet kuriuo metu

Žymos: auto lipdukai.

  • Elemento Plotis: 1cm
  • Tipo Lipduku: Automobilių Kėbulo
  • Elemento Aukštis: 0.1cm
  • Elemento Tipas: Lipdukai
  • Už: Automobilių Stiklo Sienos Kompiuterį, Šaldytuvas, Oro Kondicionierius Vežimėlio Atveju
  • Tipas: Klijai Lipdukas
  • Lipdukas Rodymas: Bet Visą Kūną.
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Ilgio: 15cm
  • Modelis: OEM
  • Medžiagos Tipas: PVC
  • Kategorijos: Lipdukai
  • Dizainas: Animacinių filmų
  • 2: Lygaus ir horizontalaus paviršiaus
  • Pakuotė: Ne Supakuoti
image

Vartotojas

5
2023-05-01

“PUIKUS GRAŽUS”

image

Vartotojas

5
2023-09-20

“Labai gerai”

image

Vartotojas

5
2023-05-01

“PUIKUS GRAŽUS”

image

Vartotojas

5
2023-05-01

“PUIKUS GRAŽUS”

image

Vartotojas

5
2023-05-01

“PUIKUS GRAŽUS”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar