Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

4M Automobilių Vandeniui Gumos Sandarinimo Juostų Auto Automobilio Priekinis Galinis Stiklas Stoglangis Trikampio Lango Krašto Weatherstrip Antspaudas

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€100.56 €50.28
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k96865

Savybės:

1. Puikių savybių: atsparumą Karščiui, senėjimui, atsparumo korozijai, rūgščių ir šarmų varža, oro pasipriešinimas, stipraus tempimo stiprumas ir geros elastingumą.

2. Aukštos kokybės: Pagaminti iš EPMD aplinkai draugiškas gumos, kuri yra patikima, nekenksmingas, ir jokių specialių kenksmingas kvapas.

3. Lengva naudoti: lipnios dizainas; nuvalykite klijuoti pirmą poziciją, tada klijuoti ant; ilgis gali būti sumažintas laisvai.

Įrengimas pamoka:

1. Nuvalykite klijų poziciją dėl krašto lango .

3. Pradėti pasta plomba

2. Palyginti dalių, kurios turi būti sumažinti.Po apdailos, šepečiu, sukibimą skatinanti ir taikyti sukibimą skatinanti pozicijos, lipnios juostos, ir palaukite 2 minutes.

4. Po to pasta yra baigtas, vandeniui efektas yra akivaizdus.

Specifikacija:

Pavadinimas: priekinio Stiklo oras išpardavimas

Medžiaga: EPMD aplinkos apsaugos gumos

Dydis: apie 0.02*4m/0.79*157.48, arba 0.015*4m/0.59*157.48 į

Bendras ilgis: 4m (13.12 pėdų)

Taikytinos modeliai: Universalus

Taikoma vieta: krašto priekinio ir galinio šoninio lango stiklą.

Produktų sąrašas:

1* Langų oras išpardavimas (4M)

Pastaba:

Galinio vaizdo veidrodis & B-ramstis & galinės durys, maži langeliai turi būti "PASIDARYK pats" iškirpti.Rekomenduojama palyginti originalus automobilio padėtį pirma, tada pažymėkite eilutę, ir tada nukopijuokite jį.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Blokavimo Dulkių ir Lietaus: Su šio automobilio oro juostos, dulkių ir lietaus, gali būti veiksmingai užblokuotas už automobilio ribų ir nebus lengvai prasiskverbti į automobilį.Jis padeda išlaikyti transporto priemonės įtrūkimų švarus.

2.Padeda Išlaikyti Automobilio Ramioje: Tai oras išpardavimas automobilių gali padėti sumažinti perdavimo padangų ir vėjo triukšmas nuo kelio į saloną, ir taip pagerinti važiavimo komfortą ir padeda išsaugoti ramioje aplinkoje, automobilyje.

3.Aukščiausios Kokybės: Šį automobilį sandarinimo juostos yra pagaminti iš EPMD aplinkai draugiškas gumos.Jis yra atsparus karščiui, senėjimui, atsparus smūgiams, atsparus korozijai, rūgščių ir šarmų atsparus, atsparus oro, ir turi stiprią tempimo stiprumas ir geros elastingumą.

4.Lengva Supjaustyti Dydis: Jūs galite sumažinti šio automobilio lango orai išpardavimas, tuo bus patenkinti jūsų įrengimo reikalavimai.Ji ilgis 4M (13.12 Pėdų), ir yra plačiai naudojamas automobilių buferiai, stiklai, langai ir kt.

5.Paprasta naudoti: galite lengvai naudoti šį automobilį lango orai išpardavimas mūsų.Nuvalykite klijų poziciją ant lango krašto su pirma, ir tada klijuoti jį.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar