Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Universalus Automobilių Šoninių Galinio Vaizdo Veidrodėlis Lietaus Apsaugas, Auto Galinio Vaizdo Veidrodis Raštas Lietaus Pusės Veidrodėlis, Antakių Automobilių Reikmenys

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€6.58 €3.29
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k159109

Kulka Taškų:

1. Puikios Kokybės Medžiagos: Pagaminta iš aukštos kokybės ABS medžiagos, tai Veidrodis Raštas yra ne deformuojamieji ir ekologiška.Jūs galite naudoti ją be baimės, saulės poveikio ar žalos.

2. Saugiau Vairuoti: Veidrodžių Apsaugai Transporto priemonių užtikrinti pilną apsaugą jūsų galinio vaizdo veidrodis, leidžia jums aiškiai matyti kelio, už jus.Jie taip pat apsaugoti savo veidrodžiai iš scuffs ir įbrėžimų, ir sumažinti trikdžius lietaus.

3. Neįvykdyti Meistriškumo: Pagamintas iš rūdžių įrodymas ir erozijos atsparių medžiagų, šie Lietaus Apsaugai, nėra lengva sulaužyti arba išnyks.Jie sklandžiai išvaizdą, be šerpetų ir apvalios briaunos, atspindi sudėtingas kūrinys.

4. Laiko Taupymo Įrengimas: Su paprasta sagtimi dizaino, galite įdiegti Pusės Veidrodėlis, Lietaus Apsaugas, tiesiai ant jūsų transporto priemonės be jokių kitų įrankių.Jie lengvai ir greitai įdiegti, ir nebus nukristi arba palikti jokių pėdsakų.Taupykite savo laiką ir energiją su šių veidrodžių apsaugai.

5. Įvairių Programų: Tai Veidrodis, Lietaus Apsaugai yra praktiškas ir gražus, ir jie neturi įtakos kasdien, automobilių stovėjimo aikštelė.Jie yra universalus tinka 99% automobilių modelių, įskaitant sunkvežimių, autobusų, traktorius, Visureigius, ir daugiau.

Aprašymai:

1. Ieškote aplinkai draugiškas sprendimas apsaugoti jūsų automobilio veidrodėliai nuo scuffs ir įbrėžimų?Ieškoti ne toliau kaip mūsų Automobilis Pusės Veidrodėlis, Lietaus Apsaugai.

2. Be šerpetų ir laiko taupymo montavimas, šių apsaugų neturės įtakos jūsų kasdieniam stovėjimo rutinos.Suteikite savo veidrodžių apsauga, jie nusipelno mūsų paprastą naudoti sprendimą.

Specifikacija:

1. Produkto pavadinimas: automobilių galinio vaizdo veidrodėlis, lietaus antakių

2. Medžiaga: ABS

3. Sezonas: keturi metų laikai

4. Įrengimas: snap-on įrengimas

5. Taikytinos modeliai: universalus

Pakavimo Sąrašas:

2*lietaus antakių

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar