Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Ryžių Indelio Maisto Grūdų Taros Dėžes, Namų Virtuvė, Sandėliavimo BPA-Free JAV

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€368.78 €217.58
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k74398

Aprašymas

Ar manote, kad grūdų namuose yra linkę drėgmės ir vabzdžių ?Ar manote, kad grūdų namuose, yra netvarkinga ir žaibų?Tada mūsų ryžių c ontainer gali išspręsti šią problemą už jus.Šis ryžių indelio galima įrašyti iki 12kg ryžių vienu metu, kuris yra pakankamai patenkinti jūsų šeimos poreikius.Hermetiška dangčio ir spauda-iš ryžių dizainas gali užtikrinti šviežumo ryžių.Šis ryžių lauke bus geras pagalbininkas jūsų namuose sandėliavimo!

Pagrindinės Savybės

Stalčių tipo Ryžių Taurė: ryžių taurė yra stalčiaus tipo projektas, kuris gali išvengti dulkių nuo kritimo.Jis sumažina galimybę susisiekti su dulkių ir gali užkirsti kelią ryžių indelio nuo nešvarių.

Vietos Taupymas: siauras dydis šį elementą, gali būti dedama į kampą ir gali sutaupyti vietos.Šis ryžių indelio taip pat turi plokščią viršų laikyti butelius ir stiklainius.Jis yra geras partneris, virtuvės reikmenys.

Didelės Talpos: Tai ryžių indelio galima įrašyti iki 12 kg ryžių metu.Šis didelės talpos ryžių laikymo dėžutė gali patenkinti jūsų kasdienių poreikių.

Permatomas Dizainas: skaidri vertikali juostelė formos korpusas leidžia jums lengvai matyti, maisto viduje.Jūs visada galite stebėti skaičiaus kitimo ryžių.

Paprasta Naudoti: tereikia atidaryti dangtelį ir pripilkite ryžių ir paspauskite mygtuką, norėdami imtis ryžių atlikti kiekvieną kartą jums reikia.Vienu paspaudimu spaudos dizainas gali būti kiekybiškai ryžių, todėl jį patogiau naudoti.

Aukštos kokybės Medžiaga: Šis punktas yra pagaminti iš vieno iš labiausiai universalus ir aplinkai apsauginiu plastikų sluoksniu.PP medžiaga yra plačiai naudojamas virtuvės reikmenims.Tai yra saugesnės ir sveikesnės į parduotuvę maisto.Net jei jūs įtraukėte karšto vandens, ji neišskiria kenksmingų dujų ir cheminių medžiagų.

Gerai hermetizuoja: ryžių indelio turi gerai sandarų dangtelį, kuris apsaugo nuo drėgmės ir išlaiko jūsų maistą sausą ir šviežią ilgą laiką.

Šlaito Kanalo Dizainas: apačioje šio ryžių lauke yra nuolydis kanalo konstrukcijos, kuri leidžia grūdai išeiti tvarką, pagal kurią jie yra įkeliami, nesukeliant pasenusi grūdai turi būti užmirštas.

Informacija

Apvalios Išgaubtos Mygtukas: yra apvalios išgaubtos mygtuką pagal balionėlis, kuris leidžia lengvai pašalinti ryžių.Jums tiesiog reikia paspausti ji ir ryžių išeis automatiškai.Mygtukas taip pat automatiškai spyruoklės atgal, kai jūs atleiskite.

Nuimamas Viršutinis Dangtis: viršutinio voko, apie šio ryžių indelio yra nuimamas.Suapvalinti projekcija dangtis leidžia lengvai atidaryti dangtelį ir įpilkite ryžių.

Built-in Taurė: į Šį straipsnį turi built-in taurė, kuri padeda jums užpildyti grūdai imti.Ryžių taurė yra skaidri, dizaino, kuri leidžia matyti ryžių kiekį viduje taurės.Ir paviršiaus taurė yra lygus ir patogus liesti.

Viršutinis Dangtelis, Dėžutė dėžutės viršuje dangtis gali būti pateikiami desikantas, česnakų, anyžių, kuris ne tik gali efektyviai izoliuoti drėgmės ir pašalinti kvapą, bet taip pat gali išvengti vabzdžių .Todėl siekiant užtikrinti šviežumo maistą.

Sandarinimo Žiedas: sandarinimo žiedas pastatytas į viršų dangtis gali efektyviai izoliuoti drėgmės ore, siekiant užtikrinti šviežumo maistą.

Laikymo Stalčius: Šis ryžių indelio yra saugojimo stalčius ant šono, kurioje galima saugoti kitų elementų.Tai ne tik labai gražus, bet ir labai praktiška.

Prašymas

Šis ryžių indelio tinka juoda ryžiai, geltona ryžių, raudonos pupelės, ryžiai, mung pupelės, sojų pupelės ir kitos granulės, grūdai.

Specifikacijos

Medžiagos: maistinė PP

Spalva: Pilka

Maksimali Talpa: 12kg/ £ 26.46

Bruto Svoris: 2kg/4.41 lbs

Produkto Svoris: 1,8 kg/3.97 kg

Pakuotės Dydis: 38*19*43cm/14.96*7.48*16.93"

Apačioje Dydis: 15*34.5 cm/5.91*13.58"

Top Dydis: 17*ne didesnis kaip 36 cm/6.69*14.17"

Produkto Aukštis: 42cm/16.53"

Pakuotė

1* Ryžių Indelio

Pastabos

1. Mes siekiame teikti aukštos kokybės produktus ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes pasistengsime atsakyti ir išspręsti problemą jums kuo greičiau.

2. Prašome leisti šiek tiek spalvų skirtumas sukelia fotografavimo šviesos ir 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo, ir įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums užsisakyti.

  • Stilius: Modernus Stilius
  • Medžiaga: PA+PE
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar