Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Plonas Akinių Atveju Akinių Laikiklis Minkšta Mados Akiniai Nuo Saulės Atveju Slim Saulės Akinių Dėklas Viršutinis Sluoksnis Karvės Odos Akinių Maišelis Su Grandinės

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€135.34 €67.67
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k81130

Apsaugoti savo akinius su šia minkšta dėklas, kuris apsaugo nuo trinties ir įbrėžimų.Jis nešiojamas ir lengvas nešiotis, ir gali būti dėvimas su bet kokio aprangos stiliaus.Nesvarbu, ar jūs ketinate festivalį ar oficialų renginį, šis dėklas saugo jūsų akinius, saugus ir stilingas.

Produkto svoris: 75g

Gaminio dydis: 16*8.5*0.5 (cm)

Gaminio medžiaga: viršutinis sluoksnis karvės odos

Skelbimas:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Sąrašas:

1*slim akinių atveju

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Stilingas ir universalus: Šis akiniai nuo saulės, krepšys yra paprastas ir stilingas, rodyti savo asmenybę ir skonį.Jis gali būti dėvimas su bet kokio aprangos stiliaus, nuo kasdienių formaliojo.Taip pat unisex ir prabangus.

2.Aukštos kokybės medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės top-grūdų karvės odos, tai akiniai nuo saulės, krepšys turi natūralų blizgesį ir minkšta.Ji yra dėvėti, atsparus ir patvarus, išlaikyti savo akinius nuo saulės ir saugus.

3.Iš viso Saugumas: Šis akiniai nuo saulės, krepšys ateina su vidaus akinius įrašą ir kortelės lizdas užtikrinti, kad jūsų akiniai nuo saulės ir korteles.Jis švelnus pamušalas, kad būtų išvengta trinties ir įbrėžimų, ir buferio poveikis, kuris apsaugo nuo smūgių ir susidūrimo žalą.

4.Plonas ir plonas: Tai akiniai nuo saulės, krepšys yra lankstus ir patogus, todėl jūs galite lengvai įdėti jį į savo kišenę, kuprinės ar piniginės.Jo ultra-plonas dizainas taupo erdvę ir leidžia naudoti ir saugoti savo akinius nuo saulės vėjas.

5.Graži dovana: nesvarbu, kokios šventinis renginys esate lankyti, tai akiniai nuo saulės, krepšys yra būtina turėti.Tai puiki dovana jūsų draugams ir šeimos nariams.Jie galės mėgautis savo kompaktišką ir madingo dizaino.

  • Modelio Numeris: Akiniai nuo saulės, krepšys
  • modelis: Butas Tipas
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Tipas: Laikymo Krepšiai
  • Medžiaga: Medžiaga
  • Forma: Pagalvių Suspaudimo Tipas
  • Naudoti: Multi-Purpose
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Taikomas Vietos: Drabužių spinta
  • Formos: stačiakampio formos

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar