Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Bagažo Medžiaga Džiovyklė Ištraukiama Kabykla Skalbimo Stiprus Keliamoji Drabužių Stovas Su Kabliukais Drabužiams Stovėti

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€54.68 €35.54
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k97029

Bagažo Medžiaga džiovyklė galėtų sausų savo drabužius be pradėjimo papildomos erdvės.Šis stovas yra tvirtas ir dėvėti, atsparus smūgiams, lengva naudoti ir įdiegti.Ji tinka tiek erdvus ir siauras vietas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Bagažo Medžiaga Džiovyklė

Medžiaga: Aliuminio

Dydis: apie 103.5*7cm/40.5*2,7 colio

Svoris: apie 1170g

Pakavimo Sąrašas:

1* Ištraukiama Medžiaga Džiovyklė

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sukurta siekiant Sutaupyti Vietos: Jūs galite reguliuoti ši medžiaga džiovyklė, kad tilptų įvairių skyrių ir poreikius.Jis kabo ant sienos, sutaupysite vietos ant grindų.Ji taip pat pasisuka 360 abi puses.

2.Ilgai Tarnauja Gyvenimas: tvirta ir nusidėvėjimui atspari medžiaga naudojama siekiant sukurti ištraukiama medžiaga džiovinimo stovas yra sutirštės kosmoso aliuminio.Rūdžių prevencijos priemonės apima nerūdijančio plieno varžtai tvirtinimo ir kelis sluoksnius dažų purkštuvu apsaugos.

3.Lengva Naudoti: Ši džiovyklė gali būti naudojamas sausas įvairių drabužių, įskaitant rankšluosčiai, ir telescoping lazdele pabaigoje gali pakabinti nedidelių objektų, pvz., kojines.Tas matinis juodas paviršius apsaugo nuo slydimo ir išlaiko drabužiai tvarkingi.

4.Lengvas Įrengimas: džiovinimo stovas ateina su išsamius nurodymus, ir ji gali būti įdiegta vos 10 minučių.Tai nėra pažeisti sieną ir neleidžia skambinti jokių gręžimo ar skylių.

5.Plačiai Taikoma): Įdiegti šią džiovinimo stovas yra paprasta ir gali būti padaryta iš įvairių vietų, įskaitant balkonas, vonios kambarys, vandentiekis, arba miegamojo lango.

  • Naudoti: Maisto
  • Medžiaga: aliuminio
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar