Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Fantastinis Paspauskite Priimti Projektavimas Virtuvės, Sandėliavimo Konteineriai Sauso Maisto Indelio su Matavimo Puodelis, 156 Simbolių.

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€494.73
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k100057

Medžiaga: Plastikas

Spalva:Skaidrus

Numeris:1

Specifikacijos: 42*18*34cm

Aprašymas:

Pristatome Grūdų Saugojimo Talpyklos - sprendimą organizuoti savo sandėliukas ir sako atsisveikinti su netvarkinga butelius ir skardines!

Pagamintas iš maistinės medžiagos PP, tai saugu, sveika ir nepaprastai praktiškas.

Mūsų konteineris yra du tinklai kairėje pusėje su didelių skylių, tinka valdos stambūs grūdai, pavyzdžiui, kukurūzų, ir dar daugiau.Antrasis tinklelis, dešinėje pusėje yra mažesnės skylės, laikymo mažesnių grūdų veislių, tokių kaip raudonosios pupelės, mung pupelės ir ryžiai.

Tai įvairios saugojimo talpa, užtikrina patogią prieigą prie jūsų mėgstamiausia grūdai, nereikia ieškoti per kelis konteinerius.Mūsų Paspauskite priimti dizainas leidžia jums pasiimti tiek, kiek reikia ir išvengti atliekų, užtikrinti, kad jūs naudojate tik tai, ko reikia, o apsaugoti savo maisto.

Laikyti organizuotas būdas ne tik saugo jūsų virtuvės tvarkingas, bet skatina atsakingo valdymo ir naudojimo išteklius.

Padaryti sveiką gyvenimo būdą, kurį pasirinkote mūsų Grūdų Sandėliavimo Talpoje.Jis yra kompaktiškas, praktiškas ir paprastas naudoti, užtikrinti maksimalų patogumą, skatinant tvarią veiklą į savo kasdienį gyvenimą.

Atnaujinti savo sandėliukas dabar su mūsų naujų ir ekologiškų Grūdų Saugojimo Talpyklos šiandien!

Daugiafunkcinis: galima laikyti penkių rūšių grūdų, atsisveikinti į bėdą kelis įvairūs grūdų stiklainius Patogus: lengvas ir patvarus, lengva judėti, iki 10 kg grūdų gali būti saugomi.Galima pakabinti butas ant sienos, kad sutaupyti vietos, naudoti, ar ant stalo.Rekomenduojama dirbti ir įdiegti ant sienos.Higienos: sukurta grūdų, kuriuos piltuvą, pirmas, pirmas išeina, kiekviena grūdų yra švieži.reikia atidaryti dangtį, kiekvieną kartą imtis grūdų, išvengiant daugelio kontaktai, kontaktas su oru, sveikiau ir daugiau higienos Higienos: sukurta grūdų, kuriuos piltuvą, pirmas, pirmas išeina, kiekviena grūdų yra švieži.reikia atidaryti dangtį, kiekvieną kartą imtis grūdų, išvengiant daugelio kontaktai, kontaktas su oru, sveikiau ir daugiau higienos Uždaromos aplinka, izoliuoti vandens garai ir dulkės, įdėti šiek tiek mažus daiktus viršuje, visapusiškai išnaudoti erdvę

  • Medžiaga: plastikiniai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • prekės ženklas: Yixing
  • Spalva: Balta

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar