Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Lengva Valdyti Apdirbimo Įranga, Pramonės Sulčių Montažinė Pasta Machine

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€2 816.12
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k66801

Įvadas sraigtinių sulčiaspaudė

Mašina yra daugiausia naudojamas ekstraktas, vaisių ir daržovių sultys.Pagrindiniai komponentai įranga yra spiralė, kuri padidina palaipsniui kartu medžiagos likučių išleidimo kryptis, o varžtą pikis mažina palaipsniui.Kai medžiagos yra stumiama į spiralę, dėl apimties susitraukimo spiralės konstrukcinių medžiagų yra išgauti.Spiralės sulčiaspaudė kartu funkciją, nesilaikantiems vaisių ir varžtą, sulčiaspaudė,jis gali pašalinti likučių pati

Darbo principas varžtas sulčiaspaudė

Kai žaliava dedama į medžiagą šėrimo bunkerį, jie gauna slėgis po skatinimo, spiralė ir išgauti sultis gaus į sulčių konteinerio per filtrą ekraną, ir atliekų medžiagų, kurios bus išleistos per žiedo intervalas susidaro tarp spiralės ir slėgio reguliavimas siaurėjantys dalis.

Privalumai varžtas sulčiaspaudė

1. Mašina yra visiškai pagaminti iš nerūdijančio plieno ir mašina yra šaltas paspauskite.tai labai sveikatai ir saugus. 2. Mašina yra plačiai naudoti rūšių vaisių ir daržovių, pavyzdžiui, morkų, salierų, špinatų, pomidorų, ananasų, kriaušių, obuolių, apelsinų ir t.t.Jis yra plačiai naudojamas vaisių perdirbimo pramonės, maisto ir gėrimų perdirbimo gamyklos, mokyklos. 3. Jis naudoja visame pasaulyje įrodyta technologija, puiki gaminių kokybė , jis gali gerai atitinka ur mažai investicijų ,didelės išėjimo galios sulčių. 4. jį lengva prižiūrėti ir valyti, ir Oppertate. . 5. Žemos kainos&CE Patvirtinti.

Gaminio parametrų

Produkto Pavadinimas: Varžtas Sulčiaspaudė Produkto modelis: LZ-0.5 Įtampa: 220V Sultys apdorojimo galia: 0.5 tonos/val Greitis: 380 rpm Filtras lazdele: 0,6 MM Variklio galia: 1.5 kw Dydis: 780 * 320 * 860MM Svoris: 85 kg

Siuntimo Informacija

1.jei pasirinksite "pardavėjo pristatymas Metodas"mes galime padėti jums organizuoti vežimo jūra ir pristatyti į artimiausią jūrų uosto!- Jei CFR jūra, tai reiškia, kad, atvykus paskirties uostas, pirkėjas neprivalo mokėti paskirties uosto mokesčius (pvz., terminalo tvarkymo mokesčius, dokumentai, mokesčius, laikymo mokesčiai, ect), mokesčių atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes pagal save.- Jei CFR jūra, ji turi apie 10~60 dienų atvykti, skirtingų šalių su skirtingomis pristatymo laiką.Jei norite žinoti tiksliai laiko, kreipkitės į mūsų pardavėjas.irislee - Jei jūs chooseCFR jūra, bet jūsų šalis yra įsikūrusi vidaus, ji turi perkrauname transportuojant, kartais, ji turi atlikti muitinės formalumus ne perkrauname uostas 2, Jei pasirinksite " Oro ", mes padėsime jums organizuoti vežimo lėktuvo ir pristatyti į artimiausią oro uostą!atvykus į oro uostą , pirkėjas neprivalo mokėti mokesčius, atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes pagal save.- Jei laivybos oro, nėra sekimo numerį, bet jis buvo perduotas oro transporto važtaraščio numeris (kvėpavimo takų bill yra išduotos laivybos bendrovė, tai pristatymo įrodymas)- Jei pristatymas per oro, tai reikia maždaug 4~10 dienų atvykti, skirtingų šalių su skirtingomis pristatymo laiką.Jei norite žinoti tiksliai laiko, kreipkitės į mūsų pardavėjas.irislee 3.-Jei pasirinksite "Iki Express "mes galime padėti jums organizuoti vežimo tarptautiniais express (tokių kaip DHL / TNT/ FEDEX /ARAMEX, ECT) ir tiesiogiai pristatyti į jūsų adresą ("nuo durų IKI DURŲ PASLAUGA)!Jei siuntos, express, po atvykimo , pirkėjas reikia tik mokėti mokesčius ir padėti laivybos kompanija, atlikti muitinės formalumus, yra gerai.

Žymos: apdirbimo įrangos, pramonės sulčių montažinė pasta.

  • Modelio Numeris: LZ-0.5
  • Dydis: 780 * 320 * 860MM
  • funkcija: Šlifavimo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Priedai: Mentele
  • Svoris: 85 kg
  • Filtras akių kamieninės: 0,6 mm
  • Greitis: 380 rpm
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Gebėjimai Dirbti Dubenį (Taurė): 0.5 t/val
  • Galia (W): 1500w
  • Prekės Pavadinimas: maiou
  • Įtampa (V): 220V

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar