Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Plaktos Grietinėlės Indelio Grietinėlės, putojimą sukelianti medžiaga 1000Ml Nešiojamą Virželis Grietinėlės kūrėjas su 3 Nerūdijančio Plieno Patarimai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€51.68 €34.62
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k74377

Plaktos Grietinėlės Indelio Grietinėlės, putojimą sukelianti medžiaga 1000Ml Nešiojamą Virželis Grietinėlės kūrėjas su 3 Nerūdijančio Plieno Patarimai Pridėti įspūdingas, profesinėje Spaudoje, į savo gėrimai ir desertai su šiuo virželis grietinėlės indelio.Naudoti plakti dvigubai ar sunkiųjų grietinėlė, arba sukurti putėsiai, espuma, putos, sriuba ar net nitro kavos.

Su savo aliuminio konstrukcijos ir nerūdijančio plieno patarimai, sifonas, galima naudoti su šaltų ar šiltų skysčių.Išbandykite virželis grietinėlės, kokoso pieno, kavos, padažai ar tyrės.

Su 3 dekoravimo patarimų įtrauktas į rinkinį, galite pasiekti geriausią dizainą savo virtuvėje kūrimą.Papuošti stiliaus ir nuojauta.

Padaryti savo plakta grietinėle namuose, jūs turite pilną kontrolę, kas vyksta į jį.Sumažinti dėl cukraus, konservantų ir kitų nepageidaujamų ingredientų.Kremas išlieka švieži į butelį už vieną savaitę į šaldytuvą.

Pavadinimas: Balta Foamer

spalva:Sidabro ir Mėlyna

Medžiaga:Aliuminio lydinys

dydis:36x11x11cm

Pakuotės Turinys:

1 * kremas foamer

3 * gėlių burną

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: XProject

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar