Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Nešiojamų kombaino Sulčiaspaudė Virtuvės Kombaino Kombaino nešiojamų pochlebca Licuadoras para cocina Kombaino pochlebca nešiojamus blen

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€1 580.30
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k99965

【Didesnės Pašarų Parašiutas】3.5 colių (88mm) didesnė pašarų parašiutas palaiko jums sumažinti mažiau arba surinkti visą vaisių į juicing, kuri gali sumažinti jūsų laiko pasirengti.Tuo pačiu metu, saugiai pasukimo pašarų parašiutas neleidžia vertus įrašas, kuris yra saugesnį vaikams.

【Didesnių Spiralinio Sraigto】3.2x6.3 colių (80x160mm) didelės spiralės sraigės gali šlifuoti plaušienos daugiau visiškai, sumažinti mašina tangling ir užsikimšimo, sumažinti burbulų gamybai ir padidinti sulčių išgavimo norma 30%.

【Didelės Galios Variklio】250W didelės galios variklis gali sulčių greičiau ir sklandžiau ir sumažina užsikimšimo.Sulčiaspaudė veikia mažu greičiu ir žemas triukšmo lygis, kuris nebus sutrikdyti kitų žmonių\\ \ 's poilsio ir pramogų.

【Šlakas Sulčių Atskyrimo】Lėtai spaudimas 120 aps / min, padugnės ir sulčių, atskyrimo, sumažinti žalą ląstelių sieneles vaisių ir daržovių.Mažiau nuosėdų, mažesnė oksidacija, mažiau maistingųjų medžiagų nuostolius, todėl sulčių skonis geriau ir tyros.

【Lengva Valyti】Paprastą ir greitą išardymą dizainas.Visos dalys, sulčiaspaudė, išskyrus variklinių pagrindą, galima plauti su vandeniu ir dishwasherable.Su nemokama teptuku gali būti valomos efektyviau.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Galia (W): 200W
  • Talpa: 500ml
  • Prekės Pavadinimas: Nėra

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar