Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Automatinis Taurė Sandarinimo Mašina, Plastiko Ar Popieriaus Burbulas Arbatos Puodelio Gruntas 110V, 220V

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€2 611.61 €2 585.50
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k97626

Iliustruoti:

Mažos pieno arbata sandarinimo mašina yra vienas iš dažniausiai naudojamų įranga, pieno arbata parduotuvė ir gėrimų parduotuvė.Pieno arbata sandarinimo mašina turėtų būti naudojamas su sandarinimo filmas tuo pačiu metu.Jis tinka sandarinimo puodeliai, plastiko puodeliai, plastikiniai dubenys, popieriaus ir popieriaus puodeliai dubenėliai.

1. Pažangių technologijų, naujų stilių, pagrįstą struktūrą, lankstus eksploatavimas ir lengvas nešioti, su privalumais, darbo taupyti, taupyti laiką ir energijos taupymo.Tai yra geriausias įranga, skirta mažų maisto gamyklos, gėrimų gamykloje bei maitinimo parduotuvėje.

2, protingas filmas dizaino, kad sandarinimo taurės modelio padėties nustatymo tikslumas yra, lengva vartotojai galėtų veikti.

Parametras:

Pavadinimas: 95 plastiko speciali mašina

Modelis:F1

Galia: 300W

Svoris: 24kg

Įtampa:220V

Gaminio dydis:250*360*580mm

Sandariklio Skersmuo: 95mm

Taurė Medžiaga: Plastikas( PP)

Pavadinimas: Universalus 88-95 plastiko, popieriaus puodeliai

Modelis:F2

Galia: 300W

Svoris: 24kg

Įtampa:220V

Gaminio dydis:250*360*580mm

Sandariklio Skersmuo: 95/90/89/88/87/85mm

Taurė Medžiaga: Plastikas (PP) ir popieriaus taurė

Pristatymo būdas:

1.Jei pasirinksite "pardavėjo pristatymas Metodas" mes galime padėti jums organizuoti vežimo jūra ir pristatyti į artimiausią jūrų uosto! - Jei CFR jūra, tai reiškia, kad, atvykus paskirties uostas, pirkėjas neprivalo mokėti paskirties uosto mokesčius (pvz., terminalo tvarkymo mokesčius, dokumentai, mokesčius, laikymo mokesčiai, ect), mokesčių atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes patys.

2.Jei pasirinksite "Iki Express" mes galime padėti jums organizuoti vežimo tarptautiniais express (tokių kaip DHL / TNT/ FEDEX /ARAMEX, ECT) ir tiesiogiai pristatyti į jūsų adresą ("nuo durų IKI DURŲ PASLAUGA)!Jei siuntos, express, po atvykimo , pirkėjas reikia tik mokėti mokesčius ir padėti laivybos kompanija, atlikti muitinės formalumus, yra gerai.

3.Jei pasirinksite " Oro " mes galime padėti jums organizuoti vežimo lėktuvo ir pristatyti į artimiausią oro uostą!atvykus į oro uostą , pirkėjas neprivalo mokėti mokesčius, atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes patys.(QI)

Prašome atkreipti dėmesį :

1. Jei produktas yra atnaujinama, mes atsiųsime naujausias stilius.Išvaizda gali keistis, bet pagal parametrus ir funkcijas, lieka nepakitusios.

2. Jei gamybos proceso metu, mechaninė produktų, reikalingas suvirinimui.Ten bus šiek tiek suvirinimo žymių tuo suvirinimo taškas.Tai yra normalu, o ne trūkumas.Jei jūs nieko prieš, prašau savo užsakymą kruopščiai.arba kreipkitės į pardavėją, kad patikrintų išsamų vaizdą.

3. Visos mašinos dydis ir svoris matuojamas mūsų rankose,gal turi kai kurių nuokrypis,prašome don ' t protus

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Galia (W): 300W
  • Modelio Numeris: F1
  • Priedai: Mentele
  • Gebėjimai Dirbti Dubenį (Taurė): 95mm
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • funkcija: Pjaustymo
  • Prekės Pavadinimas: Burman
  • Įtampa (V): 220V

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar