Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Geriausiai Parduodami Vyrų Masturbacija Nekilnojamojo Lėlės Masturbator Žaislas Makštį, Vyrams Čiulpti 5 FrequencyVibration 6 Rūšių Sucks PenisTraining

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€480.53 €230.66
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k38557

Naujoviška Automatinė Čiulpti Masturbacija Taurė

vyrų masturbator taurė gali imituoti pojūtis, nekilnojamojo oralinis seksas pristatyti 360 °giliai gerklės malonumas ir orgazmas.Su savo kelis vibracijos ir čiulpimo stimuliacija, tai oralinio sekso žaislas engulfs ir bučinys jūsų blizgesys, švelniai, kaip jūsų partneris seksuali burną.Ji įkvepia giliai ir iškvėpti lėtai imituoti nuspaudžiant jausmas nuo gerklės seksuali burną jūs niekada nebuvo patyręs.

Aukštos kokybės minkštas ir lankstus medžiaga

Ji turi aukštos kokybės įstaiga-saugaus TPE medžiagos, skirtas jums mėgautis trustingly.

Realus 3D tekstūra ir didelių dalelių viduje tunelio stimuliacijos apie dick.Tampri medžiaga prisitaiko prie bet kokio dydžio be pavaržą klausimas, o suteikia didžioji tikroviška blowjob lytinės varpos stimuliavimas.

4 Stipri Siurbimo Ir 10 Vibracijos Režimai

vyrų masturbator su 4 Stiprūs režimai, Siurbimo ir 10 vibracijos režimų.Įsiurbimo ir vibracijos, gali būti kontroliuojami nepriklausomai nuo silpno iki stipraus, jūs galite rasti jūsų mėgstamiausia kartu, kaip per jūsų prašymą.Ji taip pat gali būti naudojamas, kaip penio treneris ar varpos mokymo priemonė pratęsti seksualinės ištvermės.

Kulminacija balso sąveika

Atidarykite dulkių dangtelį ir prijunkite ausines.Seksualus balsas garsus Japonų aktorės įjungiamas automatiškai.Eiti giliai į sielą ir atsisveikinti vienatvės.

Nuimama ir Lengvai valoma

vyras masturbacija taurė yra nuimamas.Lengva valyti, palyginti su tradiciniais masturbators.Išvalyti rankovės stroker tiesiog ištraukite rankovėmis švelniai nuplaukite jį visiškai.Po to įdėti nuimamas stroker atgal masturbator. (Į insertable ilgis yra apie 5 cm.Jis imituoja oralinį seksą, tačiau negali visiškai įterpti ilgą varpą.)

Pakuotė:

1x Masturbator Taurė

1xUSB įkrovimo kabelis

1x Instrukcija

(Dovana:USB Šildymo Strypas, Ausinės)

  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Prekės Pavadinimas: Ekologiškas Kūdikių
  • Elemento Tipas: Masturbacija Taurė
  • Medžiaga: Medicininio Silikono
  • Modelio Numeris: CP23
  • Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar