Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Lūpų Blizgesys Nustatyti, Ilgalaikis & Vandeniui Skysti Lūpų Dažai Drėkinamasis Lūpų Glazūra Ne Klijuoti Taurės Lūpų Spindesį Naftos Geriausi Lūpų Dažai Moterų

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€14.10 €7.04
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k40284

Kulka Taškų:

1、Puiki dovana moterims: Nustebinkite savo artimiesiems ir draugams su šia lūpų blizgesys nustatyti bet kokia šventė, gimtadienis, naujieji metai, ar atostogų.Jie mėgsta įvairių spalvų ir drėkinamasis poveikis skysti lūpų dažai.

2、Drėkinanti Kosmetika: Mūsų veido blizgesys lūpų blizgesys yra pagamintas natūralių augalų ekstraktų ir perlų milteliai, kurie drėkina ir maitina jūsų lūpas be dirgina odą.Jis tinka visiems odos tipams ir suteikia spinduliavimo ir blizgus išvaizdą.

3、Keli Modeliai: Ji suteikia 18 skirtingų spalvų, kad jūs galite naudoti vien tik arba sutrinkite iki kurti spalvingas makiažas poveikį.Skystas lūpų formulė slysta gerai ir suteikia savo lūpų blizgiu ir sudrėkintas apdaila.

4、Universalus Panaudojimas: Ši veido blizgesys lūpų blizgesys yra puikus pasirinkimas moterims, kurie nori pakeisti savo makiažas, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.Jis taip pat tinka dovana arba savo reikmėms, kaip apvalkalas yra labai subtilus ir elegantiškas.

5、Sudrėkintas ir švelni lūpų: Ši veido blizgesys lūpų blizgesio, giliai drėkina lūpas, paliekant jiems tolygus ir švelnus.Ne krekingo arba lupimasis, tik blizga ir sveikai atrodo.

Aprašymas: Šis lūpų blizgesys nustatyti yra būtina turėti moterims, kurie mėgsta keisti makiažas.Ji yra šešių skirtingų atspalvių skysti lūpų dažai, kurie gali atitiktų bet kokios aprangos ir proga.Lūpų blizgesys yra pagamintas iš natūralių augalų ekstraktų, kurie maitina ir drėkina jūsų lūpas.Ji yra glotni ir švelni tekstūra, kuri slysta lengvai ir trunka ilgai.Lūpų blizgesys nustatyti ateina gražioje dėžutėje, kad daro tai puiki dovana sau arba savo draugams.Pabandykite šis lūpų blizgesys nustatyti ir grožėkis savo lūpų.

Specifikacija:

1. Produkto Pavadinimas: Veido Blizgesys, Lūpų Blizgesys 2 in 1

2. Specifikacijos: 6 pakuočių

3. Įpakavimas: dėžutė spalva

Pakavimo Sąrašas:

Veido Blizgesys Lūpų Blizgesys 2 in 1*6pcs

  • Šalis/Regionas Gamyba: Kinija
  • NET WT: 87g
  • Dydis: Full Size
  • Tipas: Lūpų Blizgesys
  • Naudos: Drėkinantis
  • Komponentas: Aukštos kokybės
  • Modelio Numeris: Lūpų Blizgesys
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Kiekis: 6 vnt.
  • Vienetų skaičius: COMBO

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar