Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Šilumos Giliuosius Raumenis Minkymo Roller Salud Infraraudonųjų Spindulių Šildymo Pėdų Masažas Shiatsu Terapija Atsipalaiduoti Sveikatos Priežiūros Įstaiga Elektrinės Massager

    (1) 5
(1 Atsiliepimai)

€99.33 €81.45
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k52037

Ypatybė:

1. Built-in 12pcs 3D masažo rutuliai, iš viso bus pateikti gyvenimo modeliavimas minkymo ir trina patirties veiksmingai palengvinti skausmo ir skausmai, spaudai streso ir spaudimo iš pėdos, blauzdos, čiurnos ir kojų raumenys.

2. Smart karšto suspausti funkcija gali skatinti kraujotaką ir aktyvuoja ląstelių veiklą, pasiekti geresnių stimuliacijos efektas ir šildymo terapija, ir, kai kartu su vienodas slėgio ir nuolatinės paramos, jis bus lengvai padės jums atsipalaiduoti ir atsikratyti kūno nuovargis po visos dienos darbo ar ilgai stovėti.

3. Lengva mygtuką kontrolės, quick power on/off, perjungti sukimosi kryptis, reguliuoti intensyvumą lygį ir pradėti karšto suspausti funkciją pagal jūsų poreikius už užsakymą malonumą.

4. Aukštos kokybės PU oda ir elastinga kempinė, lengvai pristatyti odos draugiškas ir patogus touch jausmus, visą sezoną malonumą.

5. Palaikymo taimeris mažiau elektros energijos suvartojimas, taip pat bus automatiškai išjungiamas po 15 minučių darbo, energijos taupymo ir eko-draugiškas.

6. Per šilumos apsauga, bus toliau didinti naudojant saugos ilgesnį darbinį gyvenimą, jis bus automatiškai išjungiamas, kad būtų išvengta gauti perkaisti.

7. Nešiojamų ir lengvas dizainas, jums gali patogiai naudotis atpalaiduojantis masažas nesvarbu, kada jums yra atsižvelgiant prigulti namuose, biure ar net savo kelionės metu.

Žymos: šilumos giliuosius raumenis minkymo roller salud.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: BXA
image

Vartotojas

5
2023-09-14

“Pasirodė ir tai veikia. viskas yra gerai.”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar