Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Plaukų Šalinimas Kremas Neskausmingas Plaukų Pašalinimas Vyrams Raminantis Depiliacijos Kremas Pašalinti Šiurkščios Vyrų Kūno Plaukų Tinka

    (2) 1
(2 Atsiliepimai)

€10.31 €5.16
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k52244

Aprašymas:

Šis depiliacinis kremas skirtas vyrams pasiekti neskausmingas plaukų pašalinimas su ilgalaikės rezultatus, nei skusti.Tinka plaukuotas kūno vietas, krūtinės, rankų ir kojų.Pagamintas alyvuogių aliejaus, kamelijos aliejus, squalane ir aloe ingredientų, jis yra saugus ir švelnus, tinka visiems odos tipams, ir jūs pajusite papildomų sklandžiai ir rafinuotas po naudojimo.

Specifikacija:

Pavadinimas: Vyrų Plaukų Šalinimas Kremas

Grynasis kiekis: 60ml

Bruto svoris: 75g

Dydis: 13.3*5CM

Ingredientai: Alyvuogių Aliejus, Kamelijos Aliejus, Squalane, Alavijo Produktų Sąrašas:

Plaukų šalinimas kremas*1 butelis

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Skirtas Vyrams: skirtas vyrams, šis depiliacinis kremas suteikia neskausmingas plaukų pašalinimas su ilgiau ilgalaikius rezultatus, nei skusti.Jis tinka plaukuotas srityse, pavyzdžiui, kūno, krūtinės, rankų ir kojų.

2.Saugus Ingredientai: Pagaminti su alyvuogių aliejus, kamelijos aliejus, squalane ir aloe , plaukų šalinimas kremas yra saugus ir švelnus, tinka visiems odos tipams ir jūs pajusite, kad jūsų oda papildomų sklandžiai ir rafinuotas po naudojimo.

3.Greitai ir efektyviai: skirtas vyrams, šis depiliacinis kremas pašalina kūno plaukai greitai, švelniai ir efektyviai.Skirtas stambios, kūno plaukai, tai leidžia neskausmingas plaukų šalinimo ir veiksmingai slopina atauga ir įtempia odą ir į plaukų folikulus.

4.Lengva Naudoti: Prašome išvalyti plaukų šalinimo srityje, prieš naudojant plaukų šalinimas kremas, taikyti ją tolygiai plaukų šalinimo srityje pagal suma, kurios reikia, tada kantriai laukti apie 5-8 minutes, ir, galiausiai, nuplaukite vandeniu.

5.Rūpesčių Garantija: Esame pasiryžę suteikti jums aukštos kokybės produktus, kurie yra verta kas denara.Jei turite kokį nors klausimą, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo ir mes padėsime jums išspręsti šią problemą kaip įmanoma greičiau.

  • Specialios Paskirties Kosmetikos: No
  • Modelio Numeris: Plaukų Šalinimas Kremas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Lytis: Vyras
  • Gamybos Licencijos: 20221548
image

Vartotojas

1
2023-08-16

“Jokių plaukų šalinimo efektas”

image

Vartotojas

1
2023-07-25

“Tvaikas, nėra veiksmingas.”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar