Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Baltos Spalvos Automobilių Vaškas Lenkijos Už Įbrėžimų Atsparumas Įbrėžimams Poliravimo Palmių Vaškas Automobilių, Automobilių Priežiūros Reikmenys Scratch Remover Baltos Spalvos

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€10.12 €7.79
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k457106

Pasiekti blizgančiu su mūsų balti automobilių vaškas lenkijos už įbrėžimų.Suleidžiama su palmių mitybos, tai lengvai nuvalykite dėmes ir priduria, balinimo veiksnys.Jis apsaugo automobilio dažus nuo oksidacijos, išlaikyti savo baltas automobilis ieško naujų ilgiau.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: specialios dangos vaškas, baltasis automobilis

Neto masė: maždaug 200g

Būsena: Pasta

Naudoti automobilių dažai: balti

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo Sąrašas:

1pc x balta, automobilių vaškas

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Palmių Maitinimas: Gydyti jūsų rankas ir jūsų automobilis mūsų balti automobilių vaškas, kurios maitina savo delnus, o pridėti balinimo veiksnys prie savo automobilio apdaila.Mūsų saugi formulė užtikrina ilgalaikį, drėgna blizgesį, kuris yra nekenksmingi jūsų automobilio dažų ir sveikatos jūsų baltos spalvos automobilių.

2.Mažai Priežiūros: Su šią balta, automobilių vaškas, galite pagerinti blizgesio jūsų automobilio veidrodėliai dažų paprasta ir taupantis būdas.Tiesiog taikyti vaškas tolygiai ir nušluostykite dėmes su audiniu.Vaškas yra taip pat lengva valyti ir nepalieka jokių likusią dalį.

3.Patobulintas Dažų Blizgesys: Mūsų balti automobilių vaškas prideda spalvingas drėgnas blizgesį ir suteikia maitina apsauga su verbų praturtinti ingredientų.jis be vargo pašalina dėmes ir purvą .

4.Žalos Prevencijai: Patirtis apsaugos jūsų automobilio dažų su šią balta, automobilių vaškas, kuris apsaugo nuo oksidacijos, išlaiko spalvą, ir atsparus dulkių, padeda išlaikyti savo automobilių ieškote sklandžiai ir nulio-nemokamai.

5.Platus: Tai balta automobilių vaškas suteikia jūsų transporto priemonės apsvaiginimo, stiklo-kaip ir blizgesį, kuris trunka kelis mėnesius.Nesvarbu, ar turite baltos spalvos automobilis, SEDANAS, RV ar metalo logotipas, šis vaškas bus, kad jis atrodytų visiškai naujas.Ji taip pat saugo jūsų žibintai nuo išblukimo ir krekingo.

  • Medžiagos Tipas: Pasta
  • Elemento Tipas: Sunku Vaškas
  • Prekės Svoris: about 200g
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Pavadinimas: Automobilių Vaškas, Baltasis Automobiliai
  • Elemento Aukštis: 10cm
  • Elemento Ilgio: 5cm
  • Prekės Pavadinimas: Goxfaca
  • Elemento Plotis: 10cm
  • Specialios Funkcijos: Scratch Remover Vaškas

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar