Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Automobilis Restauruotas Agentas 1.76 o Valymo Agentas, Automobilio prietaisų Skydelyje Švaresnis Auto techninės Priežiūros Agentas Automobilių Restauratorius Agentas Konsolė

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€11.03 €5.51
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k439411

Atgaivinti interjerą jūsų automobilis mūsų Interjero Atnaujinimo skysčių!Išvengti krekingo ir atkurti blizgesį, nepaliekant riebios atrodo.Lengva valdyti ir idealus visų paviršių, įskaitant vairą.Laikykite savo automobilį, ieško naujų vargo!

Produkto Pavadinimas: Automobilių interjero įrengimo agentas

Produkto svoris: 50g

Gaminio dydis: 4.5*4.5*12cm/1.7*1.7*4.7 į

Skelbimas:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Sąrašas:

automobilių modifikavimo valymo priemonė*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patobulintas Interjeras: Pakelti jūsų automobilio interjeras su mūsų atnaujintomis agentas.Mūsų formulė atgaivina jūsų automobilio interjero, atkurti savo pradinę spalvą ir blizgesį.Be to, jis efektyviai apsaugo prietaisų skydelio spalvos ir didina vidaus reikalų blizgesio.

2.Specialusis Anti-Uv Ingredientai: Šis automobilio atnaujinimas agentas yra specialiai sukurta siekiant atkurti grožį jūsų automobilio interjero.Jo speciali anti-UV ingredientų, jis apsaugo nuo įtrūkimų, nyksta, ir kitos žalos, kurią sukelia saulės spindulių.

3.Gaivus Ir Ne Riebiai: Maitina ir atjauninti jūsų automobilio išorės su mūsų vandens pagrindu automobiliu restauruotas agentas.Gaivus formulė yra švelnus aplinkai ir nėra jokios tepalo ar vaško, suteikia jūsų automobilio nelipnia išvaizdą.

4.Paprasta naudoti: Tiesiog nuvalykite jį su audiniu, nr. profesionalius įrankius arba plauti reikia.Galite atkurti savo automobilio valymo minučių, be jokio vargo.

5.Paversti Savo Transporto priemonės: Panaudoti mūsų automobilis restauruotas agentas atgaivinti savo automobilio dėvėti žemyn kėbulo ir interjero.Iš pagrindinio valdymo dalis prie durelių skydas, prietaisų skydelis ir vairas, mūsų formulė bus be vargo pašalinti purvo, dėmių ir įbrėžimų.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Specialios Funkcijos: Interjero Atnaujinimo
  • Prekės Svoris: 50g
  • Prekės Tomas: 30ml

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar