Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Kilimų Klijų Valiklis 17oz Stiklo Klijų Valiklis Purškimo Traceless Ir Eco-friendly Buferio Lipdukas Valiklis Lango Lipdukas

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€16.22 €11.35
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k358533

Aprašymas:

Mūsų klijų valiklis naudoja patentuotą vandens pagrindo formulė, kuri šalina pinstripes, buferio lipdukai, purškiami klijai, dervos, medžių sula, ir daugiau.

Greitas klijų pašalinimas, jokios žalos dažų, jokių pėdsakų, gali būti naudojamas automobilių, namai, sienos, ženklai, juostos ir kt.

Lengva naudoti, push-on antgalis, silpno kvapo, eco-friendly, ir gali būti pašalinta su viena servetėle.

Plačiai naudojamas su klijais, juosta ir lipdukai naudojami ant stiklo, audinio, metalo, countertops, plytelių, medžio, ir daugiau; Puikus pasirinkimas namų, dirbtuvių, ar automobilių valymas.

Savybės:

Talpa: 500ml/17oz

Dydis: 20*8 cm/8*3in

Svoris: 550g

Pakavimo Sąrašas:

1*Klijų Valiklis Spray

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.NEBUS Sugadinti Stiklo: Klijų, Lako Purškimo naudoja patentuotą vandens pagrindo formulė, kuri atkuria stiklą į savo pradinę ingredientų ir veiksmingai pašalina lipduko klijų.

2.Jokių Pėdsakų: Klijų Valiklis Purškimo gali užtikrinti efektyvų valymą, greitas klijų pašalinimas, bamperiai dažyti, ir jokių pėdsakų.Klijai gali būti nuvalyti nedelsiant išjungti su skuduru ir pan.

3.Lengva Naudotis: Gauti švarų "windows", buferiai, ir daugiau sekundžių.Mūsų Lipdukas, Lako Purškimo tiesiog purškalai, servetėlės sukamaisiais judesiais, ir kruopščiai nuplauti.

4.Platus Taikymas: Kilimų Klijų Valiklis yra ne tik tinka stiklo, audinio, metalo, akmens ir kitų materialių objektų, tai yra puiku pašalinti klijų, medžių sula, tapetai, ir daugiau.

5.Praktinių Valiklis: Automobilių Klijų Valiklis yra efektyvus valymo produktas, jums gali suteikti jūsų šeimos ar draugų aplink jus.Ypač tiems, auto remonto ir tvarkymo.

  • Prekės Svoris: 500g
  • Prekės Tomas: 500ml/17oz
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar