Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Ištraukiamas Stalčius Šaldytuvas Krūtinės Lentynos Kabo Krepšys Vaisių Ir Kiaušinių Konteineris Šaldytuvas Šviežumo Saugojimo, Klasifikavimo Krepšelio

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€1.30 €0.85
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k111754

Savybės:

1.Mūsų reguliuojama šaldytuvo stalčius yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, patvarus, saugus, sveikas ir ekologiškas.Jūs galite saugiai laikyti savo vaisių, daržovių, kiaušinių, jūros gėrybių ir mėsa be jokių savitą kvapą ir gali būti saugiai naudojamas.Šis šaldytuvas valdytojas tinka daugumai standartinio dydžio šaldytuvai.

2.Mūsų šaldytuvas keitimas laikymo dėžutė lengva įdiegti.Mums nereikia įrankiai, įdiegti šias šaldytuvas, sandėliavimo dėžės.Tiesiog padėkite juos ant šaldytuvo lentynos.Taip pat galite įdėti juos ant lentynos, kituose kambariuose saugoti kitų elementų, pvz., tualeto, ar kosmetika.Nėra skaidinį, į šį stalčių.Tai daro tai lengviau jums į parduotuvę maisto.Todėl tai yra geras pagalbininkas šeima, nes ji yra lengva įdiegti ir gali būti baigtas vienas asmuo.

3.Mūsų šaldytuvo stalčių organizatorius gali pagrįstai skirti vietos savo šaldytuve ir įdėti prieskoniai, daržovės, mėsa, virtas maistas, sūris, užkandžiai ir kitų maisto produktų perteklius vietos po šaldytuvas, šaldiklis ir cabinet.By naudojant negyvosios zonos, ji gali padėti jums gauti daugiau vietos, šaldytuvas.Jie taip pat yra geras maisto saugojimo konteinerių rūšiavimas ne šaldytuve maisto.

4. Laikymo stalčių mūsų šaldytuvas tęsiasi nuo 8.07 colių 11.22 colių, kuris yra tinkamas dydis, labiausiai šaldytuvai.Jūs galite jį nusipirkti, atsižvelgiant į faktinę situaciją jūsų šaldytuve prieš jus pirkti.Mūsų šaldytuvo stalčiai yra pakankamai kompaktiškas, kad parduotuvė dauguma standartinių šaldytuvai.Jų elegantiškas ir stilingas dizainas leidžia jiems atrodo gerai, bet šaldytuve lentynos.

5.Mūsų drenažo reguliuojama šaldytuvo stalčius yra lengvai valomos ir tiesiog jį reikia išvalyti švariu vandeniu.Drenažo dizainas reiškia, kad jūs taip pat galite išvalyti vaisių / daržovių organizatoriaus šaldytuve arba nuvalykite juos nuo perpildymo.Mes tvirtai tikime, kad mūsų šaldytuve saugojimo konteinerių yra geriausias rinkoje.

Specifikacija:

100% visiškai naujos kokybės

Medžiaga:PP

Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti

Dydis:Kaip paveikslų paroda(1inch = 2,54 cm)

Komplektą sudaro:

1 Vnt Šaldytuvas pull-out storage stovo.

Pastaba:

1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukos.

2.Atleisk, 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar